Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk elsősorban nektek milyen egy dekoratív lány?
Figyelt kérdés
A barátommal ma összevesztünk, mert egyik ismerősünk irodai munkára dekoratív lányt keres.. és, hogy én aki csinosan öltözködök, jó alakom van és nincs ronda fejem nem lennék oda jó, mert a dekoratív azt jelenti, hogy szolis bőr, kint van mindene, műköröm, totál smink... és ilyet keresnek. Nem lehet egy természetes szép lány dekoratív, tényleg cicababának kell hozzá lenni? Meg hogy attól függetlenül, hogy neki dekoratív vagyok más szemébe nem egy természetes, szép lány a dekoratív... ilyet mondott még, hogy gondolkodott rajta, hogy ő is megosztja facebookon a hirdetést..csak én érzem úgy, hogy mellette engem is leszólt?2013. júl. 9. 21:16
1/6 anonim válasza:
dekoratív=szép arcú, sportos és csinos
2/6 anonim válasza:
Amelyiknek az arcára dekoráltam fehérrel.
4/6 anonim válasza:
Többségben sajnos tényleg ezt jelenti a dekoratív ilyen hridetésekben azaz szolis mű nők előnyben. ://
5/6 anonim válasza:
Próbálkozzunk egy értelmező verssel:
Formás kuffer, borotvált suna,
Nagyon dekoratív ez a luvnya.
6/6 anonim válasza:
Már nem azért, de annak hogy dekoratív lányt (bármit is jelentsen) keres az ismerősötök, elég egyértelmű oka van. Te, akinek barátja van, miért akarnál ilyen munkakörben dolgozni?
Am a dekoratívnak szerintem is negatív értelme lett az utóbbi időben, olyan p...a ugrik be erről a szórol, aki ki van dekorálva, mint egy karácsonyfa (műköröm, műhaj stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!