Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehetne találni dekoratív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne találni dekoratív lányt, hogy megkörnyékezze a pasimat? Kb 25-35 közöttit?

Figyelt kérdés

Meg szeretném tudni, hogy megbízható-e. Szerintetek lenne olyan lány, aki belemegy? Nem ingyen gondoltam.

Fel kéne venni vele a kapcsolatot, és megbeszélni egy találkát. Ha sikerül, felvenni a beszélgetést, közben tesztelni, hogy meddig megy el.

Olyanok ne írjanak, akik azt mondják, hogy a kapcsolat alapja a bizalom. Közhely. A kérdésre szeretnék választ kapni.

2013. júl. 10. 16:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hivatásosoknál százezres nagyságrendért, lehet találni.
2013. júl. 10. 16:11
 12/21 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Jézus anyám, milyen beteg a kérdező. Ahelyett, hogy ilyen hülyeségeken töri a fejét, amiért még fizetne is, hagyja ott a pasit a vérbe és keressen egy másikat. Ha engem tesztelgetne így a barátnőm, biztos, hogy nagy pofon kisgazdája lenne, ha kiderül.
2013. júl. 10. 16:16
 13/21 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy ilyen kis komisz csíteket fundálsz ki, ami nem kis fáradtság gondolom, (meg az éjjel nappal bukarestben vannak ilyen megoldások fazzeee de azt egy csapat paraszt megírja neked fizuért, előre, nem feltétlen kell ám beszopni)... Ezek helyett eltűnődhetnél rajta, hogyan alakult ki ez? Milyen hapsit sikerült begyűjtened? Te magad milyen arc vagy? ezekhez kapcsolódó kérdések stb.

Volt már szerencsém bizalmatlan lányhoz (sőt általában csak ehhez). (jó faszinak számítok viszonylag és a barátnőm meg nem volt az a tipikus jó csaj, nekem bejött, pont), és ezért sokszor meggyanúsított, ami kegyetlenül felkefélte az agyamat. Hol vagyok? Miért? Meddig? Biztos nem is. Biztos máshol vagyok, más lánnyal. Az ilyesmi azért esik szarul az embernek tudod, mert feltételezi, hogy, mint embert nem is érdeklem, hiszen, ha érdekelném, tudná, hogy milyen vagyok. Ezek szerint jó kefélő partner vagyok és akkor meg az a csá esete a Tóth Marival. Végül elküldtem a f***ba keményen és örökre mikor megtudtam, hogy nyomozgat és kombinál magának drámát. Rád is várhat ez a sors, ha kitudódik a kis jockey ewing-eskedésed :D Szóval szerintem csak okosan azzal fekete mágiával :)

2013. júl. 10. 16:19
 14/21 A kérdező kommentje:

Mért, nem sikerülne hűségesnek maradni?

Engem nem érdekelne, ha rám küldene 1 jó pasit. Legfeljebb örülnék, hogy tetszem másnak is. Lenne 1 jó napom, de nem mennék bele semmibe.

Akinek tiszta a lelkiismerete, annak nincs oka mérgesnek lenni. Már akkor illene leszerelnie, mikor telón, vagy neten megkeresi. Legfeljebb hízna a mája, hogy másnak is kéne...

2013. júl. 10. 16:20
 15/21 A kérdező kommentje:

13-as, egyáltalán nem nézek tv-t.

Eddig maradéktalanul megbíztam benne, de kiderült, hogy kb 7 hónapig csalt 1 nővel. 4 hónapja szakítottak, most jöttem rá. Megbíztam benne, pedig így utólag nyilvánvaló volt minden...

2013. júl. 10. 16:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Most meg ígér hetet-havat, 100%-ig elég vagyok neki minden téren, azt mondta. Kíváncsi lennék, hogy tényleg így van-e.
2013. júl. 10. 16:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Tegyük fel,hogy sikerül szerezni egy nőt,akivel találkozik.És ott nem csábul el.Ez még nem jelenti azt,hogy máskor másnál nem tenné,nem gondolod?Ha már hét hónapig csalt valakivel.Mi a kérdés?
2013. júl. 10. 17:27
 18/21 anonim válasza:

De buta vagy, hogy még ezek után is foglalkozol vele. Ha egyszer megcsalt, máskor is meg fog, ez nyilvánvaló. A megrendült bizalmat nem lehet helyreállítani. (ne haragudj, hogy így leírom, de ez a véleményem.)

Továbbá, ha "nem írtatok szerződést" (semmire vonatkozóan sem) akkor meg semmi se kötelezi őt arra, h hosszútávon igazat mondjon neked (hiszen már meg is csalt) És te meg .... módon még mindig hiszel neki.

Most pedig hagyod hogy tovább lopja a (maradék kis) bizalmadat. Ő épp ezt élvezi.

Okos fickó lehet. Téged jól manipulál.

Hosszú távon viszont ez nagyon rossz befektetés neked.

De Tégy amit akarsz. Te életed, te felelősséged.

Üdv, 27/F

2013. júl. 10. 17:31
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát te hülye vagy! Na mégis miért csalt meg? Ha olyan jó nő lennél, biztos nem tette volna. De nehogy magadba vagy tükörbe nézzél!

Remélem rájön hogy te küldted rá a lányt és kib...sz mint macskát szarni!

2013. júl. 11. 02:50
 20/21 anonim ***** válasza:

előbb nézd meg mindenképpen ezt a filmet:

[link]

2013. júl. 11. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!