Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dekoratív/dagadt lányokat kérdezem, hogy ti jobban meg tudtok békélni azzal, ha egy szebb lánnyal csalnak meg titeket?
21-es
Ennél nagyobb baromságot még nem olvastam itt.
Nagyon érdekelne, hogy vajon te el is hiszed-e, amit írsz...
Soha senki nem fogja a 100 kilós Mancikát választani, mert az "jobb érzéseket ad", de ha te ismersz ilyen esetet, nagyon szívesen meginterjúvolnám az illető urat a választásáról.
Ha megadnád privátban az elérhetőségét, azt szívesen venném.
Ugyan nem Mancika vagyok, de a 21-es által vázolt esetre vagyok élő példa.
Nem vagyok kellően dekoratív, a példádhoz semmiképp, mégis van tartós párkapcsolatom. Páromat a haverjai már többször kérdezték, hogy miért velem van, ha egyszer ő is a kerek seggű nagymellű "tökéletes" csajokat nézi meg, én meg nem olyan vagyok, akkor hogy a fenébe képes velem együtt lenni?
Párom pedig elmagyarázza nekik ilyenkor azt, amit a fenti válaszoló úgy foglalt össze, hogy "jobb érzéseket ad": egy tartós(!) párkapcsolatban nem csak az a lényeg, hogy milyen a nő melle meg segge. Az is számít, hogy milyen odaadó szerető, társ, és barát. És ezek nem a külsőtől függnek.
És igen, engem, a "100 kilós Mancikát" választotta a dekoratív, ámbár érzelmi téren nulla exével szemben. :)
Oké 23-as
Nagyon-nagyon durvát fogok mondani. Előre is bocs miatta...
Mi van akkor, de tényleg, ez csak úgy kipattant az agyamból és nem tagadom, abszurd egy ötlet, hogy esetleg létezik nem 100 kilós Mancika, aki "jobb érzéseket ad"...
Huh, kimondtam!
Mi van akkor, ha nem a hülye picha leváltásakor nem egy dagadt Mancikára vált, hanem egy normál testalkatú és nem hülye pichára?
Vagy ti nem ezt érzitek előrelépésnek?
Mindenképp le vannak osztva a lapok és a 100kg-ot elérő Mancikák hirtelen "jóérzést adó" tündérekké válnak?
De tudod mit, legyen az, hogy igazad van mondjuk, hogy a hülye pichaság akkora poszttraumás stresszt okozhat, hogy még ezt is előrelépésnek éli meg egy-két férfi, de azért ne csináljunk már úgy, mintha ez tendencia volna bárhol.
Bocsi kérdező, de ki vagy akadva a rosszkívánságon, mert sérülést okozhat? Akkor te a dagadtozásod gondolod nem? Érdekes.
Szóval. Nem, nem vagyok 50 kilós. Több vagyok. És mielőtt jönnél a lustasággal meg ezzel azzal megsúgom. Suli és munkahely mellett (amikor 8:00-20:00 között vagyok, este 9-re érek haza, 5-kor kelek, szombaton is). Most hogy a suli kiesik tudok járni edzeni, úgyhogy visszafogyok majd szépen 70kg-ra ami bőven jó a magasságomhoz.
Viszont vannak olyan nők, akik betegek. Akik emiatt nem tudnak lefogyni csak hízni. Milyen jogon ítéled el őket? Milyen jogon kellene nekik jobban megbocsátaniuk azt, hogy a "pasijuk" egy undorító féreg? Sehogy! Egy molett hölgy is élhet párkapcsolatban és egy molett hölgyet is megillet a tisztelet. Ha ezt valaki nem tudja felfogni az értelmileg egyenlő egy zoknival.
Sosem csaltak meg engem és én se mást. 1,5 éve élek párkapcsolatban. Biztos lehetsz benne, hogyha megcsalnának első dolgom lenne kirakni annak a szűrét aki megteszi. Ha pasival csal meg akkor is.
Tisztelet és gerinc kérdése. 20/L
Kérdező, ne légy már ennyire degenerált... itt mondta vki isn egy szóval, hogy csak a dagadt lányok kedvesek, meg hogy mindenki értük hagyja el a tiptop, de érzéketlen p.csákat? Nem. De van rá példa. Ha vki megtapasztal egy rossz kapcsolatot, akkor már tudja, mi kell neki, és mi nem annyira fontos... akkor aztán lehetséges (még egyszer, nem biztos, de lehetséges), hogy vevő lesz egy olyan nőre, aki vmi olyat áraszt, ami neki hiányzott a párkapcsolatából. És ezt lehet, hogy a dagi szomszéd csajban találja meg, aki ugyan nem fürdőruhamodell, de látványosan kedvesen törődik a szeretteivel, kedvesen beszél... vagy akár látszik, hogy házias, elképesztően erős szexuális kisugárzása van, életvidám... bármi, amit ő hiányol a kapcsolatból. De megint van, akinek emellett még mindig fontos, hogy vékony legyen a párja.
(ezzel nem azt mondom, hogy nem undorító bárkit is megcsalni bárkivel, mert az, akkor is, ha a legantipatikusabb hülye libát csalják)
26-os
Az csak szarkazmus volt a részmeről, nem akadtam ki a sérülésen egyáltalán :)
Furcsa számomra ezt a sok önfelmentés olvasni a dagadt nőktől.
Oké, értem, empátiát várnátok tőlem, de vajon a nők miért nem mutatnak automatikusan empátiát a még otthon lakó vagy alacsony férfiak irányába?
Ők miért vannak elítélve és ez miért nem tisztelet és gerinc kérdése? Egy alacsony férfit miért nem illet meg a tisztelet?
Na mindegy, ez így elég off volt, bár tény, hogy tényleg nem tudom tisztelni a dagadt nőket. Képtelen vagyok rá.
Értékelem a szarkazmust, de nem fogok megsértődni. :P Kicsit félreértetted, amit írtam (#23 voltam). Természetesen nem muszáj szélsőségekről beszélni. Én sem vagyok tipikus Mancika (legalábbis remélem :D), az idézőjelet a fent említett sarkított példa kedvéért írtam. És tisztában vagyok vele, hogy nem csak az szépdekoros-ostobatyúkok vs kövérrusnya-deamúgytökély típusú végletek léteznek a nők között. És természetesen semmi gond sincs azzal, ha egy férfi a kívül-belül tökéletes nőt választja magának. :)
Viszont a #21-es példájában, és a te korábbi kommentedben kifejezetten a kirakati pi.csákról volt szó (=csak kívül tökéletes), erre reagáltam, hogy átlagférfi, ha párkapcsolatot keres, többre becsüli még a mancikat is ennél, és ezt meg tudom erősíteni nőként is. :) És pont ezért, az ilyen férfi a mancit nem fogja megcsalni a dekoratív nőcivel, mert már nincs rá szüksége.
Természetesen olyan előfordulhat, hogy rájön, hogy neki mégsem a mancika kell, hanem a kívül-belül tökéletes csaj, és ehhez szíve joga. De nyilván, akkor mégsem adott annyi "jóérzést" a mancika (=nem volt olyan jó a kapcsolat), hogy megérje - ez viszont megint független küllemtől. A kívül-belül tökéletesnek tűnő nőt is ugyanúgy elhagyhatják vagy megcsalhatják azért, mert rájön az adott férfi, hogy mégsem volt tökéletes az illető. Összességében tehát az, hogy milyen az illető külseje, nem indok a megcsalásra, semmilyen formában. Ha komoly párkapcsolatról beszélünk, persze, és feltételezem, hogy arról.
Az pedig már megint más téma, hogy nem a megcsalás ilyenkor a megoldás, de az már nagyon off lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!