Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dekoratív/dagadt lányokat kérdezem, hogy ti jobban meg tudtok békélni azzal, ha egy szebb lánnyal csalnak meg titeket?
Akkor is gonosz volt :(
Nem is tudjátok, hogy milyen sárüléseket lehet így elszenvedni...
10-es válaszoló...Ez nagyon helyes, kapsz egy 5öst érte. :D
Te kérdező meg egy balfék vagy, ne csald meg hanem akkor inkább szakíts ha már nem akarsz vele lenni, te gyáva.
Fura, de most 4 férfi ismerősöm hagyta el a csinos feleségét egy debelláért.
Állításuk szerint elegük van a hisztiből,kényeztetésre és megértésre vágynak.
Nem olyan gyakori, hogy szebb nővel lépnek félre. Általában beérik annyival, hogy megkapható. Luk, luk.
16-os
Hű, ugyanazzal az egy debellával?
De hát csak 3 lyuka van neki is, vagy a dagadt nők tényleg tudnak valami "újat" mutatni?
A kérdés kicsit sértő tényleg.
De emberire fordítva.Akit már csaltak meg, tudja milyen érzés...:((
Ha nálad jobbal csalnak meg az is nagyon fáj....
De ha nálad rosszabbal, az meg még sokkal jobban....
Tapasztalat...
47/nő
Velem épp auf ellenlezöje történt,egy nagyon csinos szép dekorativ nö vagyok,a párom mégis megcsalt egy egyszerüen hihetetlenül ronda növel(140cm magas ,sovány,görbe lábu,s a párom melle nagyobb,mint a nöjé,mind e mellett még fejre sem szép hatalmas kiálló fülei vannak nagy karvaly orral)
Tudod igen azt hiszem söt biztosan,talán ha szebb nö lett volna nálam nem viselt volna meg ennyire,hiszen ez igy még megalázóbb,mint ha szebb lett volna......persze akkor sem hiszem hogy megtudtam volna bocsájtani,de igen talán azzal megtudtam volna békélni magamban,bár a véleményem az hogy se szebb növel fôleg se csunyával ne csaljanak meg mert akkor fel is ut le is ut vége.....
Bár a kérdésed igen sértô,nekem vannak molett ismeröseink hölgyeim és hidd el egyik másik dekorativabb szexisebb szebb mint egy némeylik címlaplány (özönlenek is utánuk a férfiak,ezt hidd el nekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!