Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan tudjatok, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjatok, hogy nem csalnak meg?

Figyelt kérdés
Mar ket eve vagyok egyutt a parommal. 26 evesek vagyunk. Minden nagyon szuper. Bar az elej kicsit erdekesen indult, nem a megszokott meglatni es megszeretni, hanem inkabb forditva. Problemam a kovetkezo: rengetetget hallani, olvasni, hogy emberek megcsaljak a parjukat. Honnan tudhatom, hogy o nem csak belehazudik a szemembe folyamatosan es kozben mas agyaban is fekszik? kb. 3-4 honapja elojott belolem egy ilyen gondolat, hogy lehet van valakije. Lehet mar nem vagyok neki kivanatos stb. Mindent megtesz ertem, de megis ugy erzem, hogy nem biztos, hogy vele tudnek lenni akar eletem vegeig. Vagy bennem valtozott meg valami? Nagyon szeretem es megbeszeltem vele a dolgokat. Semmi megcsalasra utalo jel nincs, akkor meg miert gondolkodom ilyen hulyesegeken? Lehet tul sok baromsagot olvasok? Vagy mert nem vagyok magammal megelegedve teljesen?

2015. febr. 26. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Összeköltöztetek már?
2015. febr. 26. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetes dolog ragaszkodni, de ne fojtsdmeg, és legfőképp ne olvass hülyeségeket.
2015. febr. 26. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Én régen eléggé önbizalom hiányos voltam, bizonyos téren most is az vagyok...de a barátnőmben teljesen megbízok...egy kapcsolatban szerintem fontos a bizalom...nem csak a párodban kell bíznod hanem kell, hogy önbizalmad legyen! és ne más kapcsolatából próbálj bemesélni magadnak dolgokat hanem a saját kapcsolatodat figyeld! lehet az én nézetem naiv, de azzal kitudod borítani a párod, ha féltékenykedsz, vagy kutakodsz utána!

22F

2015. febr. 26. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudod, ha nem bukik le esetleg. Megcsalások döntő többsége "baleset" ami sosem derül ki.

Kár ezen kattognod, ne foglalkozz ezzel a kérdéssel. A bizalom erről szól :)

2015. febr. 26. 11:23
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
onnan, hogy az életével játszana, ha megtenné.
2015. febr. 26. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Sztem csak magadban nem bízol. Vele akarod leélni az életed?

Nincs jobb, csak más.

Érzed mellette azt a pluszt?

Tegyél fel neki is keresztkérdéseket.Én abból szoktam leszűrni a konzekvenciát. Vagy néha A-t állítok, és várom, hogy meggyőzzön a B-ről. Ami az én véleményem is. :D

2015. febr. 26. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Bízom benne. Mondjuk, minden létező szabadidejét velem tölti, de ha mégsem, akkor is folyamatosan kapcsolatban vagyunk- telefon, üzenetezés, satöbbi. Munkahelyén nők nagyon nincsenek, akik meg vannak, azok nem kifejezetten a legvonzóbb lányok. Gyakorlatilag nincs alkalma más lánnyal találkozni, és nem is igazán siet ilyesmit tenni. Ha véletlenül nélkülem megy bulizni, akkor az inkább valami pasis sörözés valamelyikük lakásán. Komolyan, a múltkor egyikük legénybúcsújára se tudtak nőt szerezni, mégis, hogy legyek így féltékeny? Pedig próbálkozom, eskü...

Szerintem te gondolod túl a dolgot. Bár nem lehet, hogy kicsit magadból indulsz ki? Írtad, hogy nem vagy benne biztos, hogy vele tudnál lenni életed végéig. Ha magadban bizonytalan vagy, akkor könnyebb a másikba belelátni mindenfélét.

2015. febr. 26. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:
#5 Te nem Damu Roland vagy véletlenül?
2015. febr. 26. 12:49
 9/9 anonim ***** válasza:

" Semmi megcsalasra utalo jel nincs, akkor meg miert gondolkodom ilyen hulyesegeken?"

Na hát ez egy jó kérdés... valami baj van veled, és próbáld megoldani, mert ha így maradsz életed végéig az nagyon nehéz lesz.

2015. febr. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!