Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak meg minden kapcsolatomban?
16 évesen összejöttem az első barátommal, ő 7 hónap után csalt meg az akkori legjobb barátnőmmel.
18 évesen lett egy 23 éves barátom, 3 hónap után kavart egy buliban egy idegen lánnyal.
Rá fél évre lett egy idősebb barátom (31 volt), ő egy síelés alkalmával lépett félre másfél év után, mert "szüksége volt a szexre".
Most 23 éves vagyok, a barátommal az összeköltözés is szóbajött és hogy veszünk közösen egy kiskutyát, mire elmondta, hogy amúgy a kapcsolatunk elején háromszor megcsalt, mert nagyon nyomult rá az egyik csoporttársa... Tényleg nem értem, mi a gond velem.
Foglalkozom a párjaimmal, észben tartom a hónapfordulókat, névnapokat, születésnapokat. A családjuk minden alkalommal kedvel, elfogad, hívnak a családi ünnepségekre, legyen szó akár egy sima ebédről, vagy a nagyszülők 50. házassági évfordulójáról.
A második diplomámat csinálom, négy nyelven beszélek, szóval butának sem mondanám magam, aki csak arra jó, hogy éppen legyen valaki és beszélgetni nem lehet vele.
A külsőmmel sincs probléma (167 cm vagyok és 51 kg), edzeni is járok és figyelek arra, hogy mindig szépen, csinosan legyek felöltözve, igényesen nézzek ki. És igaz, hogy az összes megcsalás után 2-3 hét múlva jött mindegyik vissza, hogy hiba volt, próbáljuk meg újra, stb. De nálam egy ilyen után vége a bizalomnak...
Tényleg nem értem, hogy mi a gond velem.
Ilyen fiatalon mit vársz? Még élni szeretnének az emberek.
Egyébként meg nem kell sírni az én időmben ilyenkor az átlag ember még éppen elkezdte az első komoly kapcsolatát.
Megváltozott a világ. 40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!