Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalnak meg minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalnak meg minden kapcsolatomban?

Figyelt kérdés

16 évesen összejöttem az első barátommal, ő 7 hónap után csalt meg az akkori legjobb barátnőmmel.

18 évesen lett egy 23 éves barátom, 3 hónap után kavart egy buliban egy idegen lánnyal.

Rá fél évre lett egy idősebb barátom (31 volt), ő egy síelés alkalmával lépett félre másfél év után, mert "szüksége volt a szexre".

Most 23 éves vagyok, a barátommal az összeköltözés is szóbajött és hogy veszünk közösen egy kiskutyát, mire elmondta, hogy amúgy a kapcsolatunk elején háromszor megcsalt, mert nagyon nyomult rá az egyik csoporttársa... Tényleg nem értem, mi a gond velem.

Foglalkozom a párjaimmal, észben tartom a hónapfordulókat, névnapokat, születésnapokat. A családjuk minden alkalommal kedvel, elfogad, hívnak a családi ünnepségekre, legyen szó akár egy sima ebédről, vagy a nagyszülők 50. házassági évfordulójáról.

A második diplomámat csinálom, négy nyelven beszélek, szóval butának sem mondanám magam, aki csak arra jó, hogy éppen legyen valaki és beszélgetni nem lehet vele.

A külsőmmel sincs probléma (167 cm vagyok és 51 kg), edzeni is járok és figyelek arra, hogy mindig szépen, csinosan legyek felöltözve, igényesen nézzek ki. És igaz, hogy az összes megcsalás után 2-3 hét múlva jött mindegyik vissza, hogy hiba volt, próbáljuk meg újra, stb. De nálam egy ilyen után vége a bizalomnak...

Tényleg nem értem, hogy mi a gond velem.

2017. nov. 28. 20:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Szóval csinos vagy, jó alakú és intelligens. Majdnem minden nap lehet veled hancúrozni, képes vagy nagyobb áldozatokra is a másikért, a családjukkal jól kijössz. És mégis mindig megcsalnak. Nos, ebben az esetben a probléma feltárásához egy tartós tesztre van szükség. Szerencséd van, mert nálam épp Black Tuesday van, így a teszt térítésmentes.
2017. nov. 28. 20:53
 12/22 anonim ***** válasza:
55%
Ez kamu.
2017. nov. 28. 20:54
 13/22 anonim ***** válasza:
98%

Én is jártam így, mikor még csak nyitogattam a szárnyakat férfiak terén. Nagyon egyszerű a miért: hozzád nem illőkkel jársz.

Nekem azok az exeim, akik megcsaltak jelenleg valami alja munkát végeznek, minimálbérért, meghíztak, igénytelen lettek, és olyan nővel vannak, aki általános, és szült már 1-2 gyereket, még exem előtt. (Van olyan exem is, akinek jól alakult az élete, de ők nem is csaltak meg, mivel kissé értelmesebbek és erkölcsösebbek voltak, csak a kapcsolat nem működött x idő után.)

Egyszerűen válogasd meg jobban, kivel kezdesz. Igenis legyenek elvárárásaid, főleg ami az intelligenciát, és az erkölcsöt illeti. Nem kell szenteskedő okostojásnak lennie, de legyen meg egy minimum szint.

2017. nov. 28. 20:59
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Talán mert jóképű gazdag kigyúrt nem szűz alfahímekre hajtasz.
2017. nov. 28. 21:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Sem téged nem ismerlek,sem őket,tehát nem tisztem bárki felett is ítélkezni.Viszont az egy tény,hogy aki mindig ugyanúgy pórul jár,az mindig ugyanazt a típusú férfit választja,ami hiba.Rosszul ítéled meg a szerelmedet,a kapcsolatotokat,az egészet.Talán másfelé kéne keresgélned,és nem olyan pasikat,akikkel eddig voltál.Illetve neked is ki kell nőnöd a saját naivságodat.Szerintem jobban kikéne ismerned azt az illetőt,akivel belevágsz egy kapcsolatba.A jó emberismeret fontos.
2017. nov. 28. 21:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy kamu a sztori, ugyanis én is így jártam. Két komoly kapcsolatom volt, mindkettőben megcsalás volt.
2017. nov. 28. 23:35
 17/22 anonim ***** válasza:
37%

"Ha egy nő értékes, megéri vele kapcsolatban lenni, és energiát fektet a kapcsolatba akkor épeszű férfi nem fogja megcsalni. A férfiak nem hülyék." Nem sokat éltél öcsém.

85% Egyetértek...

2017. nov. 29. 02:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rossz típusú emberekkel ismerkedsz. Lehet, hogy elvarázsol az, hogy izgik meg dögösek, a "rendeseknek" meg esélyt sem adsz, mert "nem mozgatott meg". Mondom ezt nőként. Érdemes végigvizsgálni, mi vonzott téged hozzájuk és mi alapján válogattál, hol ismerkedtél.
2017. nov. 29. 14:12
 19/22 anonim ***** válasza:
51%

Szegénykém... Gondoltam, hogy téged fognak hibáztatni, mert a nő mindig csak hibás lehet.

Ha egy pasi tette volna ki ezt a kérdést, azt írták volna, hogy ne is csodálkozzon, minden nő k..rva, stb. Tehát akkor is a nők lettek volna a hibásak.

Ne okold magad, a legtöbb pasi ilyen. Így vannak kódolva, ezt amúgy itt is sok kisfiúcskától olvastam. Nem tudnak másmilyenek lenni, mert genetikai hiba.

De azért ne add fel, mert egy-kettő még így is akad aki normális. Sok sikert!

2017. dec. 1. 06:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Genetikai hibásak b+ :'D

Hát ezen nőként is hatalmasat röhögtem. És akkor mégis mivel magyarázzátok, hogy valamiért a normális, értékes nőket nem csalja meg egyik párjuk sem? ;)

2017. dec. 1. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!