Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak meg minden nőt?
Úgy veszem észre,a pasik 99% a megcsalja a nőjét,egy bizonyos idő után. Lehet itt,akármilyen mesébe illő fantasztikus kapcsolat,megnyerő belső,10/10 külső bármi,tök mindegy. Unalmassá válik nekik a nő,nem tudnak nem hűségesnek lenni,mert hajtja a vérük,az új izgalomért.
Igen nőkbe is van ilyen,ezt aláírom,de azért valljuk be,inkább jobban a pasik csinálják ezt.
Úgy vélem,a nyitott kapcsolat,még egy fokkal tiszteletre méltóbb is,mert ott legalább nyílt lapok játszanak,és nincs hülyének nézve a másik.
Minden elisméresem a minimálisan kevés férfiaká,akik megtudnak állapodni egy nőnél,és több év után ,sem kacsintgatnak kifelé.

99% minden nőt...
Ez maximum a te köreidben.

"Úgy veszem észre"
Ez igen kevés, hogy tényként kezelj bármit is.

Ki sok mindenki veszi úgy észre?
Jelentkezz a KHS-nál vagy valami hasonló helyen, mert eddig nálad okosabb statisztikusok sem tudtak erről pontos adatokat szolgáltatni.

Sajnos volt már olyan, hogy megcsaltam valakit, "cserébe" engem is csaltak már meg. Szóval olyan 1:1. Legtöbbször azért megvolt a hűség.
Napi demagógia unlocked.

Mert megtehetik.
Te is megteheted, minek vagy hűséges, nem érdemlik meg.

Szerintem az túlzás, hogy a férfiak minden nőt megcsalnak.
Több olyan férfiról is tudok, akit a barátnője/felesége szarvazott fel.
A hűség döntés kérdése, és aki félrelép, ahelyett, hogy kommunikálna, az egyszerűen gyáva.. Mindkét nemben akadnak jellemtelen alakok..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!