Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eldobnád e ezért ?
Sziasztok. Ti eldobnátok e egy biztos hosszú párkapcsolatot,azért mert a másiknak néha van olyan idöszaka,vagy nincs úgy ideje amikor egy picit nem annyira foglalkozik a külsejével ?
Nem szeretnétek már így? Kiábrándulnál? Vagy ez bele tartozik az élet részébe,és minden hibáival eggyütt elfogadnád,mert szereted öt?
Ha egy hete nem fürdött, nem mosott fogat és át sem öltözött, azt azért tapintatosan szóvá tenném, hogy tudjam, mi a gond és segítsek. Ezen kívül úgy öltözködik, (nem) sminkel, és úgy hordja a haját, ahogy neki tetszik.
Aki azért szakít veled, mert nem vagy napi 24 órában talpig sminkben, azért a puhapöcsért nem kár.
Kicsit off lesz.
6: Ez csak egy - láthatóan nem működő - módszer volt, tehát lehetne mást kitalálni rögtönzött feladás helyett. Kalóriaszámlálásban soha nem is hittem és még mindig kérdéses az étkezés minősége. Mert ha rosszból visz be számolgatással keveset, akkor éhes marad és még rosszabbhoz nyúl. Ami ront is az egészségén. Persze írtál egészséges táplálkozást, de ennyiből nem tudjuk és ott marad a felvázolt lehetőség. Én olyan rostdús étrendre váltottam, hogy attól nem kívántam tovább édességeket és plusz mozgás nélkül is lefogytam 2 hónap alatt 16 kilót. Ezt úgy, hogy én is rettentően válogatós vagyok. De kikért komplex vérvétel által a vitaminszintem magas. Tehát minden megoldható. Csak fehér lisztről mondtam le, fehér tésztáról és sült ételekről nem.
S egyébként középkorúak vagyunk "hivatalosan". Hiába 25 évesnek hisznek, attól még az vagyok és bevallom.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!