Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a tett amiért már eldobnád a másikat egy hosszabb párkapcsolat után?

Figyelt kérdés

Mi számít megcsalásnak?

Mit nem lehet már megbocsájtani, lenyelni a másiknak?

Mi az ami még esetleg belefér? /bocs ha már 1000x volt.../

2011. aug. 11. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A szex és a csókolózás egyértelműen szakító ok. Talán még a flört és a szájra puszi is, mert roppant megalázó lenne számomra. Remélem, hogy egyik fajta megcsalást sem kell átélnem soha.
2011. aug. 11. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalás.

Nálam a csók már megcsalásnak számít.

Vagy ha valamit már nagyon nem tudnék elviselni benne/vele kapcsolatban.

Ha szerelmes lennék egy másik valakibe, akkor szakítanék.

2011. aug. 11. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Én 3 év után, azért szakítottam, mert nem figyelt oda rám. nagyon rosszul esett, no sex... pedig elviekben nem csalt meg. van amikor nem csak a megcsalás vethet véget egy kapcsolatnak...

én még egy csókot simán megtudnék bocsátani, ha nagyon szeretem a szex is...de ahhoz nagyon kellene szeretnem és sokáig nem is bíznék benne...

2011. aug. 11. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsal, akárhogy is szeretem, de elképzelni hogy ő meg egy másik lány....:( Rettenetesen fájna de nem bírnék normálisan létezni mellette :(
2011. aug. 11. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem a hazugság, a nemtörődömség, a hidegség sokkal nagyobb bűnök, mint a megcsalás... ha nem érzem, h valaki szeret, hogy kellek neki, és hogy mindig őszinte hozzám, akkor nem kell az a kapcsolat.... megcsalást meg tudnék bocsátani, ha közben azt érzem, hogy engem szeret... nem érdekel mit tesz a testével, ha a szíve az enyém
2011. aug. 11. 17:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk 30 másodperces smárolás az még beleférne ha a párod csinálná egy másik férfival/nővel? Ha nagyon szereted, és ő is téged és nagyon megbánta, vissza akar menni hozzád? Vagy lapátra raknád, elfelejtve az összes együtt töltött időt?
2011. aug. 11. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha engem szeret, akkor nem is akar más lánnyal csókolózni.

Aki pedig egyszer megcsal, az többször is megteszi.

Szakító ok.

Talán a csóktól kezdve számít megcsalásnak, az, hogy másokkal beszél MSN-en(akiket életben nem ismer), szépeket ír nekik, nem olyan durva, és nem tudom, a megcsalás kategóriába soroljam-e, de mégis szakítanék miatta, mert ott már látszik, hogy nem szeret igazán.

16/L

2011. aug. 11. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A csók is megcsalás, hiszen már egy másik csaj szájába kutakodik. Akkor ezután is csak oda dugdossa a nyelvét, meg a p*csét is!
2011. aug. 11. 20:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. Bár lehet lányosra sikeredett a kiírás és a kérdés. :) Barátnőm csalt meg engem, állítólag 20-30 mp-ig smároltak meg ölelgették egymást. Ez már nyomós ok hogy dobjam vagy még beleférne? Szeretem meg minden ezért gondolkozok rajta, hogy nem kéne dobni. Bár mocskos fos.l esik...
2011. aug. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!