Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eldobnad egy kapcsolatodat mert hirtelen megis ugy gondolod h talan az exel kibekulsz?
Nem dobnám el, mert ha vége lett egyszer, nem véletlenül lett vége, hanem okkal. Nálam újrakezdés nincs.
Ettől függetlenül latod, az exed mégis otthagyott. Sajnos nem tudsz mit tenni, úgy tűnik, te csak szamár voltál a ló helyett. Próbáld úgy felfogni, hogy mindig is csak örök második lehettél volna neki, így legalább lesz esélyed olyat találni, akinek tényleg te kellesz
Egy kicsit összecsapott a leírásod, elolvastam vagy 3szor mire kibogoztam. Szóval a mostani párod szakított veled, mert vissza akar menni az exéhez, akivel már 2 éve szakított?
Én nem dobnám el, de nem vagyunk egyformák vannak hülye emberek...én is jártam már így, már mint velem csinálták ugyanezt, hogy ex miatt szakítottak velem, aztán ment vissza hozzá a csaj hozzá, persze hallottam utána, hogy ugyanúgy nem jó a kapcsolatuk, ölik egymást, de neki még is ő kell valamiért. Az ilyen embereknek van valami lelki defektjük, szeretnek szenvedni tudat alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!