Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első komoly kapcsolatodat mennyi időbe telt kiheverni?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig voltatok együtt? Mikor jött el az az idő hogy nem gondoltál már rá annyit, stb. És minek hatására jött el ez az idő (pl. másik pasival könnyebb felejteni, stb)2012. jan. 18. 23:21
1/16 anonim válasza:
Igazi kapcsolatom még nem volt, mert nem találok egy másik meleg fiút!
MrME
2/16 anonim válasza:
Hamarabb kihevertem, minthogy véget ért volna...
3/16 Macs1209 válasza:
Első kapcsolat pár hónap. Kiheverni pár év!
Elmúlt, ennyi. Hazudnék, hogy mai napig nem jut
eszembe, hogy mi lehet vele, de már nem azzal az
érzéssel, mint akkor. Bár mostanság havi 1x, ha
megfordul a fejemben.
31F
5/16 anonim válasza:
Első kapcsolatom 2,5 év volt. Májusban szakítottunk, most kezdem kiheverni. Ez volt a szilveszteri fogadalmam. :D
6/16 anonim válasza:
3 hete ért véget az első komoly(2 éves) kapcsolatom.. már egy másik fiúval alakulgat vlmi,sőt lassan össze is jövünk :$..de kiheverni és elfelejteni a volt barátom soha a büdös életben nemfogom!
7/16 anonim válasza:
Akit egyszer szerettél, bárhogy is alakult, az érzés mélyen, kiirthatatlanul benned marad. De csak úgy, mint ahogy az előttem szóló mondta. Néha eszedbe jut, bár már nem úgy, mint a szakítás utáni időkben. Csak kíváncsiság.
8/16 anonim válasza:
Kb. egy évet, két éve, az érzést átalakítottam utálattá és megvetéssé és ez még most is tart egy kicsit.
23/L
9/16 anonim válasza:
3 és fél év volt. 4 - 5 hónap volt kiheverni, mikor beleszerettem a mostani férjembe, akkor tudtam igazán elfelejteni, illetve mostanság is gondolok rá, de nem szeretetből :) Rájöttem, milyen alak volt, így, hogy nem vakít el a rózsaszín világ :D
10/16 anonim válasza:
3éves kapcsolat volt, 2 éve ért véget, még mindig szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!