Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első komoly kapcsolatodat mennyi időbe telt kiheverni?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig voltatok együtt? Mikor jött el az az idő hogy nem gondoltál már rá annyit, stb. És minek hatására jött el ez az idő (pl. másik pasival könnyebb felejteni, stb)2012. jan. 18. 23:21
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, elég változatosak :O Az én kapcsolatom most ért véget pár napja, majdnem 3,5 évig voltunk együtt. Nem tudom meddig tart kihevernem, de remélem nem évekig. Az segít egy kicsit, hogy most utólag kiderülnek róla olyan dolgok, amik nem igazán tetszenek...így kicsit könnyebb. Remélem nem sokáig tart ez a szenvedés :(
2012. jan. 19. 20:02
12/16 anonim válasza:
tegnap ért véget a 2 és fél éves kapcsolatom. :( Én nagyon érzelmes vagyok, és egyszerűen fogalmam sincs hogy mikor heverem ki, vagy hogy mit kezdjek magammal. :(
13/16 A kérdező kommentje:
Igen én is így vagyok.. Nagyon hiányzik, és tudom (a barátaitól) hogy neki is hiányzok, de tudom hogy így jobb lesz külön mindkettőnknek.. Pedig nagyon hiányzik :( Kiheverjük valahogy ne félj... :)
2012. jan. 21. 00:41
15/16 anonim válasza:
Elég régi kérdés, de azért leírom, hogy nekem első és egyetlen igaz szerelmem 17 évesen volt. Az adott illető nem is voszonozta, de most 13 év elteltével sem tudok senkit sem úgy szeretni, mint őt. Persze már nem sírok miatta órákon át, de még mindig fáj. Az ilyen fájdalom sose múlik el, csak az ember részévé válik.
16/16 anonim válasza:
kb 1 év volt mire túltettem magam rajta teljesen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!