Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszer nagyon szeretném,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer nagyon szeretném, néha legszivesebben eldobnám. Miért?

Figyelt kérdés

2 éve jártunk a sráccal.másfél évig volt barátnője.közben nekem is volt.de végig rá gondoltam.vissza akartam kapni.ahogy szakítottak a barátnőjével és én is szingli lettem felkeresett és 2hónapig folyamatosan beszéltünk msnen.majd találkozgattunk.jól éreztem vele magam.és egyszer külön buliban voltunk, de mindketten megléptünk róla.ott megtörtént az első kavarás..csak csók.semmi más nem volt.majd utána találkoztunk egy házibuliban.ott nem volt semmi.majd előző hétvégén találkoztunk egy buliba, ahova miattam jött el.és ott is kavartunk.majd együtt aludtunk.azóta is beszélünk msnen.és mondja hogy folyamatosan rám gondol stb.és én is.de nem tudom mi bajom lehet amiért nem tudom eldönteni hogy kell e vagy nem.

17/L 18/F

köszi[:

2010. márc. 17. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:

ha te nem tudod eldönteni mi mégis mit mondhatnánk?

ha nem érzed hogy megdöglessz érte, hogy folyton vele akarsz lenni, közös programokat csinálni és feladni a többi pasi után futkosást akkor ne vágj bele.

2010. márc. 17. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Hat mi ezt tenyleg nem tudjuk eldonteni,hogy kell-e vagy nem.Ha rendes a srac es nincs 100 baratnoje egyszerre es latod rajta,hogy rendes es foleg ha tettszik neked akkor meirt ne? Proba szerencse.

Mit veszithetsz? :P

S.

2010. márc. 17. 21:48
 3/3 A kérdező kommentje:
hát köszönöm mindkettőtöknek=)
2010. márc. 18. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!