Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti eldobnátok egy 3éves kapcsolatot ha nincs szerelem és nem ia volt, viszont nagyon szeretitek egymást és tökéletesen müködne a kaocsolat. Mennyire fontos a szerelem?
Figyelt kérdés
Tehàt nagyon jóléreznétek magatokat együtt,sokat nevettek,jol eltudtok beszélgetni,szexuàlis téren is minden ok.2011. dec. 31. 15:44
2/13 anonim válasza:
ha nincs szerelem akkor hogyan szeretitek egymást? :D BÚÉK
3/13 A kérdező kommentje:
Nem csak szerelemmel lehet szeretni...
2011. dec. 31. 15:59
4/13 anonim válasza:
Ez barátság és szex együtt.
Nincs ezzel baj, ameddig nem jön az igazi, a nagy Ő, addig mindenképpen folytassátok.
6/13 A kérdező kommentje:
20
2012. jan. 1. 18:28
7/13 anonim válasza:
Szerintem ezt lehet folytatni, semmi komoly érzelem (mmint szerelem) csak baráccság, baráti szex....
8/13 anonim válasza:
Azért annyit hozzátennék a válaszokhoz, hogy NINCS ÖRÖK SZERELEM!
Úgyhogy ha nincs rózsaszín köd, de szeretet és jó kommunikáció, bizalom és jó szex van, akkor SOSEM DOBNÁM EL!
bár én idősebb vagyok, mint tini.
9/13 anonim válasza:
20 évesen eldobnám/eldobtam, mert akkor még nem szabad megalkudni.
Azért volt valamikor szerelem? Mert, ha nem, akkor pláne keress mást.
Én most 40 vagyok és nem dobom el a férjemet, mert már mások számítanak. 5-10 éve még volt szerelem, most már inkább szeretet van nálunk, de ez így jó, soha nem hagynám el, csak azért, mert nem lángolunk 1000 fokon, csak csak pislákolás van.
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Azért azt nem mondanám hogy baráti...mert nem olyan mintha a barátom lenne.Nem ugy szeretem mint egy barátot, de szerelmes sem vagyok.
2012. jan. 1. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!