Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e úgy működtetni egy kapcsolatot, hogy nincs szerelem?
A 20-as évei végén járó pasi vagyok. Hosszú kapcsolatomnak lett vége hónapokkal ezelőtt, amin úgy érzem, hogy túljutottam, bár tüske maradt bennem, már ami a párkapcsolatokat illeti. Nemrég megismertem egy lányt, aki vonzó személyiség, szimpatikus számomra, de nem vagyok szerelmes. Szerintetek megéri így belemenni egy kapcsolatba? Biztos vagyok benne, hogy a közös érdeklődési kör, a hasonló személyiség és némi vonzalom hatására nagyon jól meglennénk egymással, csak azt az átütő erejű érzést, a lángolást, a szerelmet nem érzem. Ami hiányzik is, hiszen mindig ilyen természetű voltam, mégis úgy érzem, jöhetne bárki, képtelen vagyok a szerelemre. Néha elgondolkozom azon, hogy talán már nem is leszek soha szerelmes és felesleges várni a nagy Ő-re. Feltételezem, hogy az előző kapcsolatomból származó csalódás miatt alakult ki bennem ez az érzés, noha úgy gondolom azon már túl vagyok.
Várjak a nagy Ő-re vagy ez a lány lesz az és kialakulhat még szerelem is, vagy egyszerűen boldogok lehetünk szerelem nélkül is?
Voltatok már ilyen helyzetben?
Lehet. A mienk is működik. Sosem volt szerelem, az első hétben sem, a másodikban sem, és most, a 4. hónap vége felé sem. Én nem hiszek a szerelemben, tudom, h nem vagyok szerelmes, és a páromról is tudom, h nem szerelmes, mégis jól megvagyunk.
Az elején volt szikra, hogyne volt volna. (igen, én vagyok, aki a másik kérdésre is válaszolt), de ami volt, az már nincs meg. És egy ideig vártam, h majd jön az a mindent elsöprő érzés, de nem jött... És le is tettem róla.
Boldoggá tesz, és boldoggá teszem, ez éppen elég.
A kapcsolat működőképes.
Viszont ki tudja? Lehet, h a te esetedben eltelik 1-2 nap, pár hét, és olyan szerelmes leszel, h még.
Elszalasztani egy lehetőséget tényleg nem volna okos döntés. Ahogy fogalmazott vki más: kilépni bármikor lehet, belépni nem. Olyan, mint az ugrálókötél.
Sok sikert nektek! (23/L)
Köszönöm neked is a választ.
Az a helyzet, hogy a lány szerelmes. Csak én nem érzem a szikrát. Emiatt is frusztrál a helyzet, hogy akkor én miért nem tudok az lenni. És ahogy írtad a másik kérdésnél: valahol tudat alatt én is félek attól, hogy majd egyszer jön valaki, aki ki tudja váltani belőlem ezt a lángoló érzést és akkor mi lesz... Nem akarok csalódást okozni ennek a lánynak sem. Persze ez csak egy gondolat, egy feltételezés, amit jobb elkerülni a valóságban, de mégis ott motoszkál. Nem tudom, hogy egyáltalán a személlyel van-e probléma, hogy ez a lány nem tudja kiváltani ezt az érzést, vagy egyszerűen velem van gond, és én vagyok már képtelen erre, így viszont meg kell elégednem ezzel a fajta érzéssel is.
Hány éves a csaj?
Ha ő nagyon szerelmes és már volt vmi köztetek akk neki ez nagyon rossz lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!