Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet-e úgy működtetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e úgy működtetni egy kapcsolatot, hogy nincs szerelem?

Figyelt kérdés

A 20-as évei végén járó pasi vagyok. Hosszú kapcsolatomnak lett vége hónapokkal ezelőtt, amin úgy érzem, hogy túljutottam, bár tüske maradt bennem, már ami a párkapcsolatokat illeti. Nemrég megismertem egy lányt, aki vonzó személyiség, szimpatikus számomra, de nem vagyok szerelmes. Szerintetek megéri így belemenni egy kapcsolatba? Biztos vagyok benne, hogy a közös érdeklődési kör, a hasonló személyiség és némi vonzalom hatására nagyon jól meglennénk egymással, csak azt az átütő erejű érzést, a lángolást, a szerelmet nem érzem. Ami hiányzik is, hiszen mindig ilyen természetű voltam, mégis úgy érzem, jöhetne bárki, képtelen vagyok a szerelemre. Néha elgondolkozom azon, hogy talán már nem is leszek soha szerelmes és felesleges várni a nagy Ő-re. Feltételezem, hogy az előző kapcsolatomból származó csalódás miatt alakult ki bennem ez az érzés, noha úgy gondolom azon már túl vagyok.

Várjak a nagy Ő-re vagy ez a lány lesz az és kialakulhat még szerelem is, vagy egyszerűen boldogok lehetünk szerelem nélkül is?

Voltatok már ilyen helyzetben?

2009. ápr. 9. 21:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Alakulhat ki szerelem lehet hogy idővel már olyan szerelmes leszel hogy az nem igaz!!!

Mindenesetre sok sikert!!! :)

2009. ápr. 10. 08:13
 12/15 A kérdező kommentje:

26 éves, tehát már ő sem kislány.

Köszi a válaszokat ismételten.

2009. ápr. 10. 11:25
 13/15 anonim ***** válasza:

És ő tisztában van a te érzéseiddel és a kételyeiddel?

Mert ha nincs és esetleg elmondod neki,lehet kapásból ki is lép ebből az egész kapcsolatból!

Egyébként én is megpróbáltam volna a helyedben,de mindenképpen a lehető legőszintébb formában!

M

2009. ápr. 10. 13:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, tudja, tisztában van vele. Nincs semmi gond köztünk, szeretjük egymást, csak valahogy nálam nem akar jönni az a szikra... Bár még nagyon az elején vagyunk, ahogy írtátok is, lehet, hogy el kell telnie egy kis időnek.
2009. ápr. 10. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia, a kolléga vagyok! Arra gondoltam, írhatnál priviben a hasonló helyzetünk miatt,jó lenne valakivel megbeszélni,aki érti miről beszélek!
2009. ápr. 11. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!