Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e úgy működtetni egy kapcsolatot, hogy nincs szerelem?
A 20-as évei végén járó pasi vagyok. Hosszú kapcsolatomnak lett vége hónapokkal ezelőtt, amin úgy érzem, hogy túljutottam, bár tüske maradt bennem, már ami a párkapcsolatokat illeti. Nemrég megismertem egy lányt, aki vonzó személyiség, szimpatikus számomra, de nem vagyok szerelmes. Szerintetek megéri így belemenni egy kapcsolatba? Biztos vagyok benne, hogy a közös érdeklődési kör, a hasonló személyiség és némi vonzalom hatására nagyon jól meglennénk egymással, csak azt az átütő erejű érzést, a lángolást, a szerelmet nem érzem. Ami hiányzik is, hiszen mindig ilyen természetű voltam, mégis úgy érzem, jöhetne bárki, képtelen vagyok a szerelemre. Néha elgondolkozom azon, hogy talán már nem is leszek soha szerelmes és felesleges várni a nagy Ő-re. Feltételezem, hogy az előző kapcsolatomból származó csalódás miatt alakult ki bennem ez az érzés, noha úgy gondolom azon már túl vagyok.
Várjak a nagy Ő-re vagy ez a lány lesz az és kialakulhat még szerelem is, vagy egyszerűen boldogok lehetünk szerelem nélkül is?
Voltatok már ilyen helyzetben?
Alakulhat ki szerelem lehet hogy idővel már olyan szerelmes leszel hogy az nem igaz!!!
Mindenesetre sok sikert!!! :)
26 éves, tehát már ő sem kislány.
Köszi a válaszokat ismételten.
És ő tisztában van a te érzéseiddel és a kételyeiddel?
Mert ha nincs és esetleg elmondod neki,lehet kapásból ki is lép ebből az egész kapcsolatból!
Egyébként én is megpróbáltam volna a helyedben,de mindenképpen a lehető legőszintébb formában!
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!