Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl kihívó bikinit szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kihívó bikinit szeretne viselni a nyaraláson. Helytelen lenne megkérnem arra, hogy ezt inkább ne?

Figyelt kérdés

A barátnőmet idén nyáron jön velünk a családi nyaralásra. Rajtunk kívül a szüleim jönnek, a bátyám, a nagynéném a férjével, meg az unokatesóim a párjaikkal.

A barátnőm tök lelkes, nagyon örül, én is nagyon örülök, úgy néz ki, hogy végre elfogadta mindenki. A nagy lelkesedések közepette már készülődik, hogy mit kell majd elpakolnia. És hát annyira nem tetszik, hogy milyen bikinit akar felvenni. Mármint jól áll neki, de szerintem kicsit túlzás. Szerintem túl kihívó lenne.

(ilyesmi fazonról van szó: [link] )

Gond lenne megkérnem, hogy mást vegyen fel inkább?

2024. máj. 23. 23:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
66%

Bullshit.... No!

You and your retarted family are full of shit! 😂😂😂

Még hogy a lány vegyen fel egybe-típusú bikinit, takargassa magát nehogy erekciója legyen valakinek és akkor anyád infarktust kapjon, vagy hordja le ott mindenki előtt minden ribizlinek! A barátnőd se normális ha veletek tart, már rég fenekén kellett volna téged küldeni az idegbeteg tesód miatt aki fenyegeti félévente!!! Te meg azt akarod, hogy ő vegyen fel más bikinit. Van bőr a pofádon. 🤣🤣🤣

2024. máj. 25. 09:40
 52/70 A kérdező kommentje:

#51 Nem azt mondtam, hogy azt szeretném, "egybe-típusú bikinit" vegyen fel, hanem azt, hogy olyat, ami kicsit jobban takarja a fenekét. Csak a családi nyaraláson, és nem olyat, amit fel nem venne, hanem olyat, ami amúgy az övé, kényelmes neki. Miért olyan nagy cucc ez?

Ő is kért már tőlem olyat, hogy valami mást vegyek fel, és én nem éreztem bajnak. Mondjuk abban nem volt benne az, hogy ne nézegessen XY engem, de a család véleménye dolog igen.(A nagymamájához mentünk, aki az egyetlen rokona, akivel jóba van) Nekem nem tűnt úgy, mintha meg akarna változtatni azzal, hogy megkért a világos lila pólóm helyett inkább a zöldet vegyem fel, hát a zöld is az enyém, amúgy is hordom.

A fél évente "fenyegetésről" meg annyit, hogy nem tudok vele mit csinálni. Kezdjük ott, hogy a szerinted "fenyegetés" az vagy egy "nagyon szeretlek az első találkozás óta" jellegű jó hosszú, nyálas üzenet, vagy egy "hogy lehetsz ilyen, összetöröd a szívemet", szintén jó hosszan. Vagy ez a kettő összegyúrva valami még gázabbra. A stílusból és az utalásokból ítélve a bátyám írja a páromnak ezeket. Ha a bátyámat számonkérem, megmondom neki, hogy ne csinálja akkor tagad. Most így mi a frászt csináljak még? Személyesen nem flörtölget a barátnőmmel.

És ja, nyilván nem esne jól a tény, hogy valaki, aki szerelmes leveleket irkál a barátnőmnek, évek óta oda van érte, egy nyaralás alatt tangában nézegetheti a barátnőm fenekét minden strandoláskor. Független attól, hogy tudom, hogy a párom hűséges.

2024. máj. 25. 11:18
 53/70 anonim ***** válasza:
74%

A 'miért teszed fel a kérdést' kérdés nem arra irányult, hogy megvéded-e magad, hogy nem szereted a barátnődet, hanem hogy huszadszor leírod, hogy csak vegyen fel valami mást a meglévő bikiniei közül, miért nem jó ez, stb stb stb... írják sokan, hogy nem kellene megkérni, okés a bikini, ha a családnak baja van akkor meg rendezzék le saját maguk, te ne a nőt vegzáld. De erre kardoskodsz huszadszorra... de akkor nem kell feltenni a kérdést, ha úgyis tudod, hogy mit akarsz? Akkor menj oda az asszonyhoz aztán mondd meg neki, istenem...

De ha ennyire kellemetlen helyzetbe hoz titeket a te bátyád, mia f--nak mentek vele nyaralni. Hihetetlen komolyan. De persze, a fürdőruha a lényeg...

2024. máj. 25. 12:39
 54/70 anonim ***** válasza:
80%

Leírtad, hogy téged megkért a barátnőd, hogy inkább zöld színű pólót vegyél fel és nem zavart. Akkor mire vársz? Minek írtál ki kérdést ha semmi gond nincs azzal, hogy te is megkéred valamire? Nos az, hogy nem a 👙 a probléma hanem az, hogy ÓTVAROS LOTYÓ a család szemében és te minimalizálni akarod a feszültséget emiatt!

De NEM LEHETSÉGES ugyanis akármibe is megy el oda, vagy akármikor is találkozik velük akkor is Ő a ROSSZ!

Nem a féleszű bátyád, se az előítéletekkel tele való anyád!

Nem fogják elismerni SOHA, hogy ők hibáztak mert ahhoz túlságosan is büszkék, buták és te is ostoba vagy ha beleegyeztél a közös kirándulásba!

Tessék állj a csajod elé és kérd meg simán, majd meglátod, hogy úgyis riherongynak nézik!

Hajrá!

2024. máj. 25. 12:49
 55/70 anonim ***** válasza:
100%

Azt még hozzáteszem az egészhez hogyha el is megy " rendes bikiniben" akkor majd jön az egymás között, vagy mint gondolatok sokasága, hogy MEGJÁTSSZA MAGÁT! Aztán az, hogy MEGINT & MEGINT meg fogod kérni őt, hogy más ruhában paradézzon előttük, másképp beszéljen és a hülye barátnőd hajlani fog rá mert annyira meg akar felelni nekik!

Neki te hülyegyerek PSZICHOLÓGUS kell és persze a debil bátyádnak is mert nem normális, hogy évek elteltével is háborgassa a nem létező szerelmével iránta. Dehogynem FENYEGETI, majd az lesz belőle, hogy letámadja ÚJRA, összeverekedtek és ISMÉT a csajod lesz a bűnös mert "kettőtöket egymás ellen fordított".

Miért a lópikulának kell elmenni velük kirándulni ha eddig elvoltatok együtt évek óta?

Ráadásul még a bátyuskád is megy! Nem lehetett megmondani, hogy oké megyünk, de befogjátok a lepénylesőtöket, nem húzzátok látványosan a szátokat és semmiképpen sem megyünk ha a tesó ott lesz???

Persze, hogy nem, te ahhoz gyáva vagy és ahhoz is, hogy őszintén elmond a párodnak, hogy sosem fogják megváltoztatni a véleményüket róla.

Inkább őt akarod rábeszélni, hogy másfajta 👙-ben legyen ott mert akkor "már nem lesz luvnya és a rögeszmés/rosszindulatú tesód se fogja megbámulni még véletlenül se". 🤡

A szórakozóhelyen 4(!!!) évvel ezelőtt milyen ruhában volt, bikiniben, hogy a tesód kikezdett vele? Vagy csak jól leitta magát és csinálta a fesztivált?

Miért a csajodon csattan az ostor ha NEMHELYESEK vagytok?

Csodálom, hogy veled van, szinte biztos, hogy ő sem normális és NEM, NEM SZERETED ha ALÁZNI AKAROD és ha egyáltalán mint opció valaha nem jött fel a pszichológus! 🫡

2024. máj. 25. 13:13
 56/70 anonim ***** válasza:
73%

Én pl csak ilyen típusú alsót vagyok hajlandó hordani:

[link]

Csak ez a jó, mivel a telibugyisoknál a szűkebb kettévágja alul a seggem, a bővebb meg csúszkál, amit gyűlölök.

Szóval nem igazán hatna meg, melyik családtagnak tetszik, vagy sem, a saját komfortom fontosabb.

(És nincs megfelelési kényszerem...)

2024. máj. 25. 13:48
 57/70 A kérdező kommentje:

"Miért a lópikulának kell elmenni velük kirándulni ha eddig elvoltatok együtt évek óta?"

Anyu a barátnőmet kérdezte meg, hogy ráérünk-e, a barátnőm pedig tök lelkesen igent mondott kapásból. Amikor ez történt családi összejövetel volt, én épp nem voltam a nappaliban. (Remélem abba nem kötsz bele, hogy elmentem a mosdóba xD)

"Nem lehetett megmondani, hogy oké megyünk, de befogjátok a lepénylesőtöket, nem húzzátok látványosan a szátokat és semmiképpen sem megyünk ha a tesó ott lesz???

Persze, hogy nem, te ahhoz gyáva vagy és ahhoz is, hogy őszintén elmond a párodnak, hogy sosem fogják megváltoztatni a véleményüket róla."

Bizonyára sokat segítene a lenyugvóban lévő konfliktuson, ha a tesómat megpróbáljuk kitiltani a nyaralásról.🤡

Egyébként még az nem gyávaság, ha nem mondom "őszintén" azt a páromnak, hogy a családomnak nem fog változni a véleménye. Már csak azért sem, mert én jelenleg nem gondolom azt, hogy ne változna, nem lenne őszinteség ezt állítani, ha nem így gondolom. Te itt rá akarsz beszélni arra, hogy olyat mondjak a barátnőmnek, amit te gondolsz, de én nem. Konkrétan azt mondod, hogy hazudjak a barátnőmnek, mert szerinted az lenne az őszinte. Grat.

"Csodálom, hogy veled van, szinte biztos, hogy ő sem normális és NEM, NEM SZERETED ha ALÁZNI AKAROD és ha egyáltalán mint opció valaha nem jött fel a pszichológus!"

Már megint hazugságokat állítasz rólam. Nem akarom megalázni a barátnőmet, az nem megalázó, ha azt akarom kérni, hogy más olyan ruhadarabot vegyen fel, amit szeret. És de, szeretem a barátnőmet. A pszichológusnak semmi köze a kérdéshez, rajtad kívül senki nem emlegette. A bátyámat se tudom elcipelni, se a barátnőmet nem tudom, és nem is akarom az akarata ellenére szakemberhez vinni. Nem tudom mi a francot vársz ezügyben.

"Én pl csak ilyen típusú alsót vagyok hajlandó hordani:[link]"

Bocs, de ki nem szrja le? Nem veled vagyok együtt szerencsére, nem rólad szól a kérdés nem egy olyan lányt akarok megkérni bármire is, aki fel nem venne ettől eltérő bikini alsót.

A barátnőm nem csak ezt az egy típust hordja. Vannak olyan bikinijei, aminek az alsó része nem ez a fazon, szokta hordani, kényelmes neki, szereti. Ha úgy tudnám, hogy nem szereti, akkor nem jutna eszembe ilyet kérni.

2024. máj. 25. 14:39
 58/70 anonim ***** válasza:
50%

Nem mondtam, hogy rólam van szó, Jézusom...

Oldalak óta magyarázod a semmit.

Arra próbáltam utalni, hogyha Ő(!!!) abban akar menni, mert azt választotta (valószínűleg mert az tetszik neki, abban érzi jól magát), akkor talán nem kéne beleszólni, csak hogy a családodnak megfeleljen... Ennyi.

2024. máj. 25. 15:02
 59/70 anonim ***** válasza:
60%

Ahelyett, hogy itt leírod, bizonygatott full idegen embereknek, hogy semmi gond nincs a kéréseddel inkább megkérhetnéd, hogy ne legyen ki a hátsója és ennyi. Mégcsak kérdést se kellett volna feltenned mivel az égvilágon semmi gond nincs a kéréseddel. Ugye?

De mivelhogy nem tudod kinek tégy eleget, meg ne bántsd senkit inkább a "szerelmed" bántod majd meg.

Sehol nem írtam, hogy el kéne neked személyesen cipelni bárkit is pszichológushoz csak azt, hogy kéne járni. Bullshitezzel te össze-vissza!

Az nem esett le neked, hogy a csajod azért akár velük jóba lenni mert a saját szüleivel nincs és velük helyettesítené őket. Hidd el ha normális családi viszonya lenne magasról tojna anyádékra.

Írtuk többen kérd meg, de én biztos vagyok benne, hogy nem állnál le, lenne több kérésed is és azért gáz az egész, sőt felesleges.

2024. máj. 25. 15:28
 60/70 A kérdező kommentje:

#59 Már bocs de a válaszokból erősen úgy jött le, hogy azért van baj a kéréssel, mert rosszindulatból teszem, miközben nem erről van szó.

"Mégcsak kérdést se kellett volna feltenned mivel az égvilágon semmi gond nincs a kéréseddel. Ugye?"

Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy szerintem olyan gond nincs a kéréssel, amit itt bele próbálnak látni egyesek. Tehát nem tartom kvának a barátnőmet, nem akarom birtokolni, uralkodni rajta, ráerőltetni valami olyat, amit ő nem szeretné. Én is kissé aggályosnak tartom azt, hogy ilyet akarok kérni tőle, mert nem csak arról van szó, hogy csak és kizárólag a szimpátia érdekében, mint amikor ő kért arra, hogy a nagyijához ne a világoslila pólómba menjek, hanem arról is van szó, hogy az is zavar, hogy a bátyám előtt jelenik meg így.

"Sehol nem írtam, hogy el kéne neked személyesen cipelni bárkit is pszichológushoz csak azt, hogy kéne járni."

Nem, tényleg nem ezt írtad, hanem azt, hogy nem szeretem a páromat, meg meg akarom alázni, mert nem jött szóba a pszichológus.

Konkrétan te magad írtad ezt: "szinte biztos, hogy ő sem normális és NEM, NEM SZERETED ha ALÁZNI AKAROD és ha egyáltalán mint opció valaha nem jött fel a pszichológus!"

Sokkal jobb, ja, nem.

Komolyan, szerinted mi a retkes francot kezdjek azzal, hogy pszichológushoz kéne járni, mert a családtagjaim problémásak szerinted/mert a barátnőm meg akar felelni a családtagjaimnak? Mit vársz tőlem? Tök jó, nem azt, hogy vigyek oda valakit az akarata ellenére, gratulálok! Ez így önmagában, hogy "pszichológushoz kéne járni" csak üres mondatokkal dobálózás.

"Az nem esett le neked, hogy a csajod azért akár velük jóba lenni mert a saját szüleivel nincs és velük helyettesítené őket."

És ezt most tőled tudtam meg! Ha nem mondod, fel se tűnik!

Ja, nem. Eddig is tudtam, csak marhára nem erről szól a kérdés.

2024. máj. 25. 16:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!