Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha a párotok nem szeretné, ha kihívó ruhákban, kivágott felsőkben járjatok, akkor ti változtatnátok az öltözködéseteken, vagy inkább dobnátok a párotokat?
Én szeretem ha megnéznek, így tuti meggyőzném valahogy a párom :)
Szeirntem minden nő alapjaiban ezért öltözködik, mert a viszontválaszok megadják a nőiességet.
Soha nem jártam és nem is járnék kihívó ruhákban. Nem akarok ribinek kinézni.
Enélkül is lehet egy nő csinos, és így is megnézik a férfiak.
Valamilyen szinten lehet változtatni de azért nem járnék mindig garbóban :)
Kompromisszumot kell kötni!
Alapból nem választottam volna olyat, aki nem tudja elviselni az öltözködési stílusomat. Ha egy-két ruhadarabom nem tetszik annyira neki, akkor ha vele vagyok, azokat esetleg mellőzöm, de ha nem fogadott volna el úgy, ahogy vagyok, akkor valószínűleg nem tartott volna sokáig a kapcsolatunk.
Egy kapcsolatban lehetnek kompromisszumok, de ha az egyik fél arra megy, hogy a másikat alapjaiban megváltoztassa (mondjuk a példában szereplő lányt, aki kihívóbban öltözik, mert ő alapból egy szexisen nőies nő, átformálja egy szolid, farmeres-pulcsis szende lánykává), az jobb, ha bele sem kezd.
Kivétel az az eset, ha a lány valójában nem rajong ezért az öltözködésért, csak mondjuk a divat miatt vesz fel ilyen cuccokat, ő nyilván könnyebben rávehető, hogy változtasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!