Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kihívó bikinit szeretne viselni a nyaraláson.
Helytelen lenne megkérnem arra, hogy ezt inkább ne?
Figyelt kérdés
A barátnőmet idén nyáron jön velünk a családi nyaralásra. Rajtunk kívül a szüleim jönnek, a bátyám, a nagynéném a férjével, meg az unokatesóim a párjaikkal.
A barátnőm tök lelkes, nagyon örül, én is nagyon örülök, úgy néz ki, hogy végre elfogadta mindenki. A nagy lelkesedések közepette már készülődik, hogy mit kell majd elpakolnia. És hát annyira nem tetszik, hogy milyen bikinit akar felvenni. Mármint jól áll neki, de szerintem kicsit túlzás. Szerintem túl kihívó lenne.
Már miért ne tudnál hatással lenni rájuk. Ezt csak úgy mondják sokan de sose gondolják és próbálják komolyan. És nem azzal, hogy tüntetően mint egy durcás gyerek, akkor nem mész el valahova, hanem hogy ahol vagy, kinyitod a szád és elmondod a párod értékeit, és vitába szállsz, ha a könnyűvérűségről van szó, hiszen ezeket lehet cáfolni. És igen is én hiszek abban, hogyha valaki kiáll a véleménye mellett a családjában (bár lehet ezt eddig nem szokták meg), de ha nem is azonnal, és nem pár hét alatt, de hosszú távon válthat ki tiszteletet és elfogadást. Persze nem hangos csetepaté kell hanem nyugodt, tényszerű közlések. És ne egy bikini miatt utálják, ha emiatt tennék, akkor bennük van a hiba, és emiatt nem egy embernek kell lecserélnie a ruhatárát. Ha tényleg csak erről van szó és nem másról.
2024. máj. 24. 00:03
12/70 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutna ilyet felvenni, pláne nem a párom családja előtt! Simán megmondanám, hogy vagy normálisat vesz fel vagy nem megy
2024. máj. 24. 01:39
13/70 anonim válasza:
Vannak szép, elegáns, mutatós bikinik. A linkelt viszont nagyon olcsó hatású. Mindenféle szempontból.
2024. máj. 24. 02:02
14/70 anonim válasza:
Hat ebből kb mindene ki van.
Én szeretek kihivoan öltözni nem vagyok álszent! De minddek megvan a maga helye és ideje, bizonyos emberek előtt nem!
Apámék előtt, és a párom családja előtt sose vennék fel ilyen tangás bikinit, ez épphogy a punciját se takarja el!
2024. máj. 24. 06:03
15/70 anonim válasza:
Mi ebben a kirívó? Nők tucatjai szaladgálnak hasonlóban. Senkit nem izgatna ha a csajod ilyenben lenne. 😅
2024. máj. 24. 06:23
16/70 anonim válasza:
Túl kihívó bikini?
Én csak egy egyszerű fekete bikinit látok (és ha tényleg ilyen fazon van a barátnődnek akkor a bugyi részt kicsit szét tudja húzni és már nem is tanga)
Ha a barátnődnek jó alakja van minden bikiniben kihívónak fog tűnni annak a szemében aki annak akarja látni.
2024. máj. 24. 07:25
17/70 anonim válasza:
Tényleg tangás? Nekem nem úgy tűnt. De ha az akkor nem való. Főleg ha qrvának nézik. Amúgy nem rosszból kérdezem, de véletlenül mégse az? A tesód egy dolog, nem tehet arról a csajod ha kikezdett vele (és ő elutasította?), de nem fexik ki könnyen? Vannak róla pletykák? Ha tényleg igazak nem félsz, hogy megcsalna, elhagyna?
2024. máj. 24. 07:26
18/70 anonim válasza:
16-os ezek a madzagon lévő bikini bugyi rongyok konkrétan semmit nem takarnak, egyszer rendeltem netről én is ilyet, mert tetszett a képen! Felvettem, lépsz benne 2őt és úgy összehúzódik, hogy konkrétan semmit nem takar, tapasztalatból beszélek!
2024. máj. 24. 07:29
19/70 anonim válasza:
18-as nekem is van három ugyanilyen fazonú bikinim, kettő nekem teljesen jó, nem csúszkál az egyik tényleg sz@r.
Igazából lényegtelen, nekem a túl kihívó bikini nem itt kezdődik de ízlések és pofonok :)
2024. máj. 24. 07:47
20/70 anonim válasza:
19-es ha lapos feneked van és 45 kiló vagy, valószínűleg nem fog elmozdulni, ez olyan nőkön áll úgy mint a képen akik fogpiszkálók, mint a modell is a képen. De ha kerek feneked van mint mondjuk az én esetemben, akkor bizony vagy oldalra fog csúszkálni, vagy az egész a seggembem landol!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!