Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kihívó bikinit szeretne viselni a nyaraláson. Helytelen lenne megkérnem arra, hogy ezt inkább ne?
A barátnőmet idén nyáron jön velünk a családi nyaralásra. Rajtunk kívül a szüleim jönnek, a bátyám, a nagynéném a férjével, meg az unokatesóim a párjaikkal.
A barátnőm tök lelkes, nagyon örül, én is nagyon örülök, úgy néz ki, hogy végre elfogadta mindenki. A nagy lelkesedések közepette már készülődik, hogy mit kell majd elpakolnia. És hát annyira nem tetszik, hogy milyen bikinit akar felvenni. Mármint jól áll neki, de szerintem kicsit túlzás. Szerintem túl kihívó lenne.
(ilyesmi fazonról van szó: [link] )
Gond lenne megkérnem, hogy mást vegyen fel inkább?
De ennek az egész dolognak mi köze van a bikinihez??? Rendezze le a család a saját fejében a saját agymenését és ezt te nekik mond meg és ne a barátnődet korlátozd emiatt! Minek kell ez a hatalmas magyarázkodás hozzá? Meg hogy ez a barátnődnek fontos. Felejtsd el, vegyen fel amit akar és vállald fel őt, és ha valaki megszólja, állj ki érte.
Jaj istenem mintha emberek soha az életbe nem találkozgattak volna még egyszerre két emberrel AMÍG KERESIK A PÁRJUKAT! Mármint ne értsd félre, nyilván nem a legszebb erkölcsileg, de hát ez már erkölcsi kérdés, hogy kinek fér bele, kinek nem, azóta meg nyilván már veled van kapcsolatban és nem találkozik senkivel!
#40 Már bocs, de miben hazudok? A barátnőm tud arról, hogy miket mondott róla a családnak. Elmondtam neki. Azt nem mondom, hogy soha nem békélnek meg vele, mert nem vagyok jós, hogy ezt lássam előre, pláne úgy, hogy az általános viselkedésük épp azt mutatja, hogy kezdenek normálisan hozzáállni.
Pontosan tudom, hogy nem a bikini a gond. Az a baj, hogy a bátyám évekkel ezelőtt keverte a szrt, egyesek meg elhitték, és nehezen engedik el. De komolyan mondom, hogy kezd jobb lenni a helyzet. Az azért előrelépés, hogy onnan, hogy nekem mondott "ne jöjjön velem a barátnőm", meg a "jobb lenne, ha nem jönne, de te tudod" helyett ott tartunk, hogy több napos programra hívják. Ne tegyünk úgy, mintha ez nem lenne jó jel. Csak jó lenne nem kockára tenni ezt az előrelépést egy bikini miatt...
"Pluszban a bátyuskád se nézegesse benne. Birtokolni akarod, vagy mi bajod van? Netán attól félsz dobbant téged érte mégiscsak?"
Ha birtokolni akarnám, akkor nem csak az zavarna, hogy a bátyám nézegeti, hanem az is, ha bárki más. Nem logikus ezzel a birtoklási vágy bullshittel jönnöd. Ha más nézegeti, nem zavar. A bátyám tök más, bocs, de nem örülnék, ha egy olyan ember csorgatná a nyálát a barátnőm után, aki el akarta érni, hogy szétmenjünk, csak hogy a kérdést érintő bajt említsem vele kapcsolatban. Örülnék, ha nem lenne megadva neki az az öröm, hogy ilyenbe lássa a barátnőmet. Attól meg csöppet sem félek, hogy a bátyámra cserélne a barátnőm.
"Egyébként a drága szüleid, bátyuskád elnézést kért már a csajodtól?"
Úgy szószerint nem. Anyám mondott már neki olyat, hogy félre ismerte, meg hogy amúgy kedves lánynak tűnik. A fater sose dumált ellene, neki nincs miért elnézést kérnie. A bátyám meg... Hát, fél évente kamu profilból küld egy darab rohadt kellemetlen üzenetet, ami félig vádaskodás, félig "vallomás", aztán személyesen tagadja...
Kérdező te magad se hiszed el, hogy jobb lesz!
"Az azért előrelépés, hogy onnan, hogy nekem mondott "ne jöjjön velem a barátnőm", meg a "jobb lenne, ha nem jönne, de te tudod" helyett ott tartunk, hogy több napos programra hívják. Ne tegyünk úgy, mintha ez nem lenne jó jel. Csak jó lenne nem kockára tenni ezt az előrelépést egy bikini miatt..."
Ha így állsz hozzá, hogy egy bikini tönkretenné az előrelépést akkor reménykedsz fölöslegesen.
Leírtad, hogy tudod, hogy nem az a gond. Akkor minek vegyen fel más típusú bikinit?
Most te saját magad se tudod, hogy mit akarsz, saját magad ellen beszélsz.
Azért hazudsz mert neki is reményt adsz.
Nem azt írtam, hogy ne találkozzon velük, hanem vagy-vagy lehetőséget, vagyis végképp ne tartsa velük a kapcsolatot vagy csak a "kötelező" köröket fussa le, esetleg nagy néha toppanjon be hozzájuk, egy kis udvarias beszélgetés aztán annyi.
És ha majd anyád, apád látja, hogy jó hozzád, neked ő kell akkor hátha megbékélnek, hátha majd eltöltenek nélküled időt, összemelegednek.
Azzal nem fognak, hogy nem önmagát adja, lesi minden szavát, hogy vajon mit mondhat, vajon megfelel-e nekik. Meg azzal se, hogy ugyanazt csinálod.
Ami most jár a fejedben, hogy más bikinit kéne hordania arra utal, hogy változnia kéne neki.
A családtagjaidnak kéne!
Ő nem követett el hatalmas bűnt, nincs mit lerónia semmilyen formában!
A bátyádnak és anyádnak illene.
Persze mondhatod te, hogy kérjenek el elnézést, adjanak neki esélyt blabla, meg is próbálhatják, de ahhoz a párodnak nem kell más ruhát, személyiségvonást bedobnia.
Nem szereted igazán ha meg akarod változtatni.
A bátyáddal elbeszelgettél már, hogy az irigység csúnya dolog főleg az öccse iránt, vagy nem érdekli?
Nem a csajod hibája, hogy ő nem tud túllépni az egóján, rosszindulatú.
Komolyan értelmezhetetlen, hogy miért a lánynak kéne megalázkodnia mégha csak bikiniről is van szó...
#43 Bullshitelsz.
"Ha így állsz hozzá, hogy egy bikini tönkretenné az előrelépést akkor reménykedsz fölöslegesen."
Nézd, a családomat ismerve most ők ott tartanak, hogy van két ellentétes álláspontjuk a barátnőmről, és valamelyik álláspontot szeretnék szeretnék igazolni a saját tapasztalatukkal. Tartok tőle, hogy a tangás bikini nem a pozitív álláspontot erősítené bennük.
"Leírtad, hogy tudod, hogy nem az a gond. Akkor minek vegyen fel más típusú bikinit?"
Most is és korábban is leírtam, hogy miért szeretném ezt. De akkor még egyszer, röviden: A barátnőm jó benyomást szeretne tenni, és szerintem ez nem segítene. Meg nem esne jól, ha a bátyám ilyenbe látná.
Bővebben meg olvass vissza, csak ezúttal értelmezd a szöveget.
"Azért hazudsz mert neki is reményt adsz"
Ez meg így fszság, ahogy le van írva. Ha én komolyan azt gondolom, hogy lehet jobb a helyzet, akkor miért hazugság, ha azt mondom, hogy lehet jobb a helyzet? Ja, nem az, csak mindenhogy be akarod magyarázni, hogy szemét vagyok.
Meg amúgy mivel adok reményt? Tudja, hogy miket mondott róla a bátyám, és hogy ez mit okozott anno. Ezt tőlem tudja. Az meg csak neki is feltűnik, hogy gyakrabban hívják, hogy jöjjön velem, ha jön, akkor többet beszélnek vele, mint korábban, nem hülye, ez azért eléggé annak a jele, hogy jobb a helyzet, észreveszi anélkül is, hogy én mondanám neki.
"Nem szereted igazán ha meg akarod változtatni."
Kérdezem megint, az mióta megváltoztatás, ha EGYSZER ha arra kérnem, hogy válasszon már olyan bikinit a saját, meglévő, számára komfortos darabok közül olyat, amiből nincs kint ennyire a feneke...? Nem olyat akarok ráerőltetni, amit amúgy fel nem venne, csak annyit szeretnék, hogy valami olyat válasszon inkább, amit amúgy is hordana.
Beteg a családod, beteg vagy te is amiért dlszetencsetlen lányt az előítéletes anyukának meg az erkölcsi nulla batyadnak akarod megfeleltetni
Jól értem hogy a bátyám fake profilokat gusztustalan üzeneteket küld a lánynak akit te állítólag szeretsz és te egyrészt szoba állsz sőt együtt nyaralsz ezzel a fsszal de még a lány vigyázzon nehogy kihívó legyen előtte...
Pardon...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!