Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kihívó bikinit szeretne viselni a nyaraláson. Helytelen lenne megkérnem arra, hogy ezt inkább ne?
A barátnőmet idén nyáron jön velünk a családi nyaralásra. Rajtunk kívül a szüleim jönnek, a bátyám, a nagynéném a férjével, meg az unokatesóim a párjaikkal.
A barátnőm tök lelkes, nagyon örül, én is nagyon örülök, úgy néz ki, hogy végre elfogadta mindenki. A nagy lelkesedések közepette már készülődik, hogy mit kell majd elpakolnia. És hát annyira nem tetszik, hogy milyen bikinit akar felvenni. Mármint jól áll neki, de szerintem kicsit túlzás. Szerintem túl kihívó lenne.
(ilyesmi fazonról van szó: [link] )
Gond lenne megkérnem, hogy mást vegyen fel inkább?
"Anyukádnak vagy a bátyádnak is szoktál tenni öltözködési javaslatot?"
Ez nem divat vagy öltözködési tanács, hanem illem és jó ízlés kérdése.
31!
Nem illem kérdése egyáltalán! Nem lakatlan szigetre mennek kirándulni hanem emberek közé és nemcsak a lány viselne tangás bikinit hanem ki tudja mennyien körülötte, de mivel büdös kurwának tartják így a kérdező azzal van elfoglalva. Holott a férfiak, sőt megnézik egymást úgyis ha csadorban mennének el oda! Kíváncsiság, lenézés, irigység, szimpátia, sőt tetszés gyanánt és teljesen normális emberi tulajdonságok sajnos az irigységet is beleértve.
Annak a lánynak magasról tennie kéne a kérdező beteg családjára és szakítania illene vele, de még nem jutott el odáig, valószínűleg szerelmes, hogy átlátja a helyzetet.
Nudista strandok léteznek és az emberek többségét egyáltalán nem érdekli. Párok eljárkálnak oda, vagy otthon a kertben napoznak meztelenül, meztelen felsőtesstel és a párjuk nem féltékeny, nem hiszi, hogy rib*nc a szerelme mert nem igazán függ össze a bikini, vagy a nudizás az erkölcsel.
Van csomó olyan nő, hogy ki se nézné belőle az ember mert kis csendes, még miniszoknyát se hord, vagy magassarkút és mégis szexelget össze-vissza.
A bikini csak jó kifogás arra, hogy megalázzák a lányt.
32
Meséld már el nekem, miért kell kényszert érezni egy családi nyaraláson, hogy a s.ggünket mutogassuk?
A nudizás meg hogy jön ide?
Meg akarják változtatni a lányt és nincs hozzá joguk, ha nem teszik ne nézzenek rá, vagy vlaamelyikőjük mondja le a közös fürdőzést. Nem akarod úgy látszik felfogni, hogy nem az ember teszi ki az ember tulajdonságait 100%-ra. Aki tényleg rib*nc nem kell neki tangában lennie családi összejöveteleken, untig elég ha be van bugyolálva. Azon se lepődenék meg ha nem szednék le róla a nadrágot nincs véletlenül rajta tangabugyi, vagy push-up melltartó mert az olyan kurwás. Főleg a kérdező lesz rá hajlamos ha hallgatna rá a lány, hogy mit hordjon. Nehogy az anyja, apja szemei hőgutát kapjanak.😂
Kb. az elejétől fogva amióta csak a barátnője cédának tartsák nem tudom mi miatt, de nem érdekes.
A kérdező felnőtt elvileg, el tudja dönteni, hogy rájuk hallgat, nekik hajbókol vagy éli az életét.
Nincs joga még egyszer írom sem neki, sem a családjának megmondani, hogy milyen bikinit, ruhát vegyen fel, az ő teste!
A kérdező családja szerint:
A férfiaknak lehet dugni bárkivel, a nőknek ártatlanak kell maradnia és egész életükben egy férfival dugni akinek úgy lesz jó, úgyis megfogja csalni. Még ezt sem tudod? 😂
Jézusom, ne akarjátok már bemagyarázni nekem, hogy kvának tartom a saját barátnőmet. Még csak nem is az a bajom, hogy tangás bikinit hord, csak szimplán annyit mondtam, hogy nem tenne jó benyomást a családom egyes tagjaira. Ha választanom kéne, hogy a családom, vagy a barátnőm, akkor a barátnőmet választanám kérdés nélkül. Csak a barátnőm nem szeretné, ha választanom kéne, neki fontos, hogy elfogadják, sőt, szerintem neki ez fontosabb, mint nekem.
Én csak szeretném, hogy jó legyen neki, ő pedig arra vágyik, hogy okés kapcsolata legyen a családommal. Ehhez jött az, hogy ezt figyelembe véve nem találom jó ötletnek a tangás bikinit, "biztonságosabb" lenne, ha inkább mást venne fel. Nem akarom megváltoztatni, nem hinném, hogy az lenne a megváltoztatás definíciója, ha arra kérném, hogy válasszon már olyan bikinit a saját, meglévő, számára komfortos darabok közül olyat, amiből nincs kint ennyire a feneke. Csak a családi nyaraláskor, csak azért, hogy ne ezen múljon már bármi is.
Még egyszer mondom, nem tartom kvának a barátnőmet. Ha ez így lenne, akkor nem csak a családi nyaraláson "zavarna" az a tanga, hanem az összes többi alkalommal. De máskor ezzel semmi bajom nincs, pedig mondom, nyaranta tök sokszor vagyunk víz közelben, télen is járunk fedett helyekre, mégse zavar, ha épp olyan fürdőruha van rajta, aminek az alsó része tanga.
Egyébként a családomnak az az agymenés, hogy a barátnőm kva, onnan jött, hogy egy rövid ideig párhuzamosan randizott velem is, meg a bátyámmal is. Mármint a tesómmal nem álltunk soha olyan közel egymáshoz, nem dumáltuk ki az aktuális randikat, akkor nem is tudtuk, hogy mind a ketten épp ismerkedünk, csak utólag derült ki. A bátyám is Tinderezett, én is Tindereztem, ő is matchelt egy lánnyal, én is ugyanazzal a lánnyal(aki azóta a barátnőm). Mind a ketten egymástól függetlenül találkoztunk egy párszor a lánnyal, aki nem is tudta, hogy mi testvérek vagyunk, volt pár randi, velem működött a dolog. Ennyi. Aztán így családi bemutatkozáskor kiderült, hogy ismerik egymást, kicsit kínos volt, de ekkor még nem volt az ellenszenv. Csak hát, amíg nem voltam otthon a bátyám volt olyan jófej, hogy azt állította, hogy a barátnőm megcsalt VELE, ami több okból adódóan sem igaz, mert amikor ők ketten is találkozgattak, akkor még nem voltunk együtt, a későbbi dátumok, amik azutániak, hogy összejöttünk, amikre a bátyám hivatkozik, olyanok, hogy ők biztos, hogy nem találkoztak. Meg ott volt az a bizonyos buli, ami unokatesóméknál volt, szélesebb családi-baráti körből, ahol a bátyám kikezdett a barátnőmmel(aki elutasította, nyilván). Ez okozott egy vitát köztem és a bátyám között, hónapokig nem is dumáltunk.
A családom meg azért haragudott a barátnőmre tök sokáig, mert "megcsalt" "és én ezt nem akarom belátni", meg mert "ő tehet róla, hogy nem álltam szóba a bátyámmal".
Legalább ne hazudj. Ha annyira szeretnéd a párod már elmagyaráztad volna neki, hogy SOHA a büdös életben nem fog megfelelni az otthoniaknak mert a drága bátyuskád irigységből ellene beszélt és nem fogják belátni, hogy milyen fiuk van.
Akármennyire is rosszul esne neki ez a tény akkor is elmondtad már volna neki! De te nem azt csinálod hanem a család véleménye miatt kérnéd meg, hogy ne vegyen fel kirívó bikinit.
Itt kérsz még ahhoz is véleményt, hogy illik-e megkérni mert kell neked innen a biztatás, hogy rendben lenne, de tudod te nagyon jól, hogy nincs hozzá jogos egyáltalán még az ő érdekében sem ha már te vagy az angyalka.
Itt nem a bikini a gond. Miért nem fogod föl? Lotyónak tartják, mindegy mibe megy oda, mindegy kivel áll szóba, kire néz rá! És te akkor is arra akarod rábeszélni, hogy ne vegye fel azt a bikinit.
Pluszban a bátyuskád se nézegesse benne. Birtokolni akarod, vagy mi bajod van? Netán attól félsz dobbant téged érte mégiscsak? Nem tudom, de abnormális ez is részedről.
Ha jó irányba akarsz haladni a csajoddal akkor őszintén megmondod neki, hogy nem lesz jó köztük a visszony és inkább csak te találkozol velük, vagy nagyon ritkán a csajoddal maximum órácska erejéig.
Egyébként a drága szüleid, bátyuskád elnézést kért már a csajodtól? Mert még akkor esetleg lehetne elfogadható a dinamika. Viszont akkor sincs jogod megkérni, megmondani neki, hogy mit viseljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!