Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért játszanak azzal hogy heti 1 szerelmi együttlétet adnak ám elvárják a hűséget?
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de ha egy nő ilyennel játszik, akkor nem érdekli már a párja, és ki akar lépni, valamint arra vár hogy a férfi lépjen félre hogy legyen nyomós oka, kifogása hogy miért kellene külön utakon járni.
Hölgyeim! Kérlek írjátok erre valamit. Miért?
Nagyon gáz a felfogásod.
A szexet nem adjuk a másiknak, hanem közösen élvezzük. Az, hogy te azt mondod, "adja" a szexet, úgy hangzik, mintha te heti 1x használgatnád a nőt.
Egy nő ilyennel "játszik", azt mondod. Mégis hogy? Te dugnál, neki semmi kedve, tehát nem dugtok. Ez nem játék, ez így van mindennel, amihez ketten kelletek. Vagy az a játék része, hogy teljesen kedvtelenül nem dugja oda a punciját, hogy játssz vele?
Vagy látod rajta, hogy annyira akar szexelni, hogy a falat kaparja, de játékból inkább alszik?
Mi nálad ez a játék, kérlek, írd le.
#25 Neked is igazad van.Mondjuk ott érdemes elgondolkozni, hogy egyáltalán összeillik-e két ember, akinek merőben másak a szexuális igényei.
Tegyük fel, hogy az egyik fél mindent megtesz annak érdekében, hogy legyen szex, de a másik csak heti, havi egyszer akarja, míg ő heti több alkalommal vágyik rá.
Ezt vagy meg kell beszélni, csiszolódni kell és kompromisszumot kötni, vagy el kell egymástól köszönni.Akinek az fekszik, az meg tart szeretőt a párja hallgatólagos beleegyezésével, vagy bármi.
27: ezzel csak az a baj, hogy a ferfiak elvesznek es gyereket csinalnak olyan novel, akik a gyerek elott sem voltak tul nagy etvagyuak, ellentetben a ferjjel. Akinek gyerek elott havi kettore volt igenye, mit gondol apuka, majd gyerek utan atalakul a no szexistennove?
Nem hazasodom es gyartok gyereket olyannal, akivel alapbol nem egyezik a szexualis etvagyunk.
28. Egyetértek, teljesen.
Vajon miért van így? Mert a nő jól néz ki?
Aki még szexuálisan aktív, de nem 10/10 valamiért, az marad szingli.. :D
Nem magamra gondolok, van párom, de ha szingli lennék szerintem nem is lenne senkim.
#28 Biztosan van ilyen is, de szerintem nem ez az általános.
Egyébként én nőként úgy gondolom, hogy ha összeházasodnék egy férfival, akivel jó barátok vagyunk, van pénze és jó apa, akkor ha marad a családdal, felőlem szexelhetne mással, ha én úgy sem akarnék vele soha az életben lefeküdni.Mert hogy a havi 1 az tényleg már ez a kategória.Ilyet egy egészséges férfi sem tűr meg, el sem jut odáig, hogy feleségül vegyen egy ilyen nőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!