Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért játszanak azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért játszanak azzal hogy heti 1 szerelmi együttlétet adnak ám elvárják a hűséget?

Figyelt kérdés

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de ha egy nő ilyennel játszik, akkor nem érdekli már a párja, és ki akar lépni, valamint arra vár hogy a férfi lépjen félre hogy legyen nyomós oka, kifogása hogy miért kellene külön utakon járni.

Hölgyeim! Kérlek írjátok erre valamit. Miért?

máj. 17. 08:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

10. Szerinte megilleti, tudod.

De kérdező,

Te kielegíted öt? Van oral, előjáték?

Mert ha veled nem kívánja, az is lehet az ok hogy rossz vagy az ágyban

Bár ez egyén függő is. Nekem hormonproblema mellett is napi 1-2 szex elmenne, de páromnak idő újratöltenie pl.

máj. 17. 09:20
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Ha a nőnek rendszeresen van orgazmusa, akkor kívánni fogja a szexet.
máj. 17. 09:22
 13/30 anonim ***** válasza:
94%

Nem pont erre gondoltam, hanem alapból az ilyen hozzáállás nagyon, de nagyon gáz és egy igazi lúzer emberre vall.

Úgy kezelni a szexet, mint a férfi öröme vagy mint azt, hogy ez kell a hűséghez.. hát nem tudom, én bennem a kétely erős, hogy egy ilyen emberrel egy nő számára jó lehet a szex és az is, hogy nem önző módon viselkedik vele.

Igazából tényleg csak a legostobább réteg hiszi azt, hogy a nők nem élvezik és nem akarják ugyan úgy a szexet, mint a férfiak és nekik ez csak amolyan kötelező elem lenne amivel meg kell tartani a férfit vagy adni kellene neki, hogy nagy kegyesen vele legyen.

Na de mindegy is.. én ilyen megfogalmazás után azt mondom, hogy azért a heti egyért is össze teheti a kezét a kérdező.

máj. 17. 09:26
 14/30 anonim ***** válasza:
90%
Egy férfinál a hűség az független a szex meglététől. Tudom, nem érted, de nem is mondtam, hogy te férfi vagy.
máj. 17. 09:29
 15/30 anonim ***** válasza:
89%

Ismerosi korben a pialas rombolta le a nok kedvet. Megiszom azt a napi 2 sort meg a felest munka utan, mer nekem az jar (gondoljak ok). Hat kinek jon meg a kedve piaszagu Bercihez? Ki kivanja meg? Hol a ferfi a tortenetben?

A masik amit mar leirtak, a kanape elott tespedes. Ferjem is kepes belefeledkezni orakon at a tvbe, gyonyoru latvany..pedig tetszik kulsore, nem hizott el, de olyankor nem hozza meg a kedvem, nem indit be.

máj. 17. 10:11
 16/30 anonim ***** válasza:
58%
biznisz alapú kapcsolat? adok kapok elvárok, játszik, ezekben hol az érzelem, a spontaneitás az elfogadás az őszinteség a befogadás? ej?
máj. 17. 10:21
 17/30 anonim ***** válasza:
14%

-vagy te nem adod, meg neki amire vágyik, és a szex csak egy kötelesség neki

-vagy nem kíván már

-vagy van valakije és amellett véképp nincs kedve veled lennie

Amiket ítt összehadkváltak, hogy egészségügyi ok meg miegymás, hacsak nem idősebb asszonyról beszélünk, vagy tényleg beteg bullshit, hagyjuk már a hormonrendszert, meg hüvelyflórát 🤣🤣🤣

Egy fiatal egeszseges nö, ha megfelelő bika van egy nő életében, ott mindíg szétteszi a lábát!

máj. 17. 10:30
 18/30 anonim ***** válasza:
89%

"szerelmi együttlétet adnak"

Hát, nekem sem lenne kedvem olyannal szexelni, aki szerint a nő "adja" a szexet. Ebben benne rejlik az a gondolat, hogy neki nem jó, de azért adja.

máj. 17. 10:43
 19/30 anonim ***** válasza:
88%

hát nem tudom, én nem beszélek így arról az emberről akit szeretek.

lehet csak a szexet szereted, nem?

máj. 17. 10:45
 20/30 anonim ***** válasza:
14%
Nem egyet "adnak", hanem sokat, CSAK NEM NEKED, hanem a szeretőnek, mivel a hűség rész csak rád vonatkozik, "hubby".
máj. 17. 11:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!