Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátom szakítás után bujkál előlem, nem néz rám, nem köszön, fapofát vág mindig,a akkor haragszik rám?
Figyelt kérdés
Nem váltunk el csúnyán, és elég dedósnak gondolom hogy kerül, nem köszön, csak úgy kellene kezelni mint minden rendes embert, de így kínossá teszi az egészet. Most ez minek jele? Haragszik/utál?tegnap 15:42
1/6 anonim válasza:
Mit akarjon tőled? Szakítottatok. Nem akar veled foglalkozni, te már a múlt vagy. Azt sem értem, hogy hogy tudtok mindig összefutni. Egy házban laktok?
2/6 A kérdező kommentje:
Munkahely. Oké csak minek kell ez a kínos haragtartás, dendesen menekül ha meglát? Egyáltalán miért haragszik?
tegnap 16:10
3/6 anonim válasza:
#1 Attól még köszönni lehet a másik embernek... Alapvető dolog, főleg ha nem haraggal váltak el megtisztelni a másik embert annyival, hogy köszönök neki.
Kérdező az exed egy éretlen suttyó, sokat elmond róla, hogy így viselkedik szakítás után főleg, mint írod normálisan váltatok el. Tini hülyegyerekek viselkednek így, úgy látszik ő annak a szintjén van.
4/6 anonim válasza:
#3 Ez így van.Ez a dedósoknál szokás, hogy nem köszönök annak, akire haragszom.
5/6 anonim válasza:
Én felmondanék egyből, franc akar az exével minden nap találkozni. Pláne ha azzal szekálja egész nap, hogy direkt mindig az útjába áll. Miért nem lehet békén hagyni egy munkahelyen. Még kérdést is képest volt kiírni, hogy miért nem köszön. Inkább ez a dedós. Szerintem ez az a tipikus eset, amikor a nő azt várja hogy könyörögje őt vissza a férfi és meg van sértődve, hogy nem ez történik, sőt a pasi le se szarja már.
6/6 anonim válasza:
Ezért sem lövünk házi nyúlra. Én ilyen helyzetben munkahelyet váltanék, amint lehet. Ha egy pár boldog egymás társaságában, akkor nem szakítanak. Szakítás után meg nem véletlenül a zéró kapcsolattartás az optimális. Ez egy olyan kényszerhelyzet, amit mindenki a maga vérmérséklete szerint próbál megoldani. A másikban meg legyen annyi empátia, hogy tiszteletben tartja az ex-e távolságtartását, és azt hogy ő egyelőre így próbálja/tudja megoldani ezt a kínos szitut. Nem kellene ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!