Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő szakított, mégis ő haragszik rám?
#2/3
Értem én, hogy ki akar törölni az életéből, így azt nem is csodálom, hogy nem keres. Én sem őt. Legyen teljesen vége. De ettől még megadhatjuk a másiknak a tiszteletet azzal, ha legalább köszönünk, ha összefutunk. Azzal, hogy ő ezt sem teszi, azt mutatja, tüske van benne a kapcsolatunk vége miatt. De hisz ő akarta, hogy vége legyen. Olyan, mint ha büntetni akarna.
1. Menj el arról a ,munkahelyről minél előbb !!
2. Nem szeret , sose szeretett, csak kihasználta az érzéseidet. Nehogy megsajnáld szegénykét, hogy jajjajj miért dühös vajon, biztos megbánta....Jól szórakozott veled s ennyi voltál.
Ez az ember egy paraszt. Nem ad neked tiszteletet többé, mert nem úgy táncolsz, ahogy ő fütyül. Addig tudott csak nyálaskodni, amíg csak néha járni kellett hozzád, kis szex, kis közös kólázgatás. Neki te ennyit jelentettél.
Talán pár hónap múlva rendeződik köztetek a konfliktus. Ám ő téged komolyan venni akkor sem fog. Ezt próbáld elfogadni.
Amúgy azon se lepődj meg, ha másik kolleginával látod egy idő múlva. Ő az a típus, akinek mindig kell balek a játékhoz.
#6os, azért is írtam, hogy menjen el arról a melóhelyről.
Mert az egy dolog, hogy rideg / közömbös leszvele a pali, de még az is előfordulhat könnyen ,hogy a szeme láttára kezd el flörtölgetni valakivel... Hát kinek hiányzikez ilyen helyzetben??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!