Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs sok értelme, de mégis úgy érzem hogy haragszik rám. Szerintetek? Bővebben lent
Van egy lány aki tetszik, csak látásból ismerjük egymást. Volt néhány rövidke szemezés, volt hogy észrevettem mikor bámul, azt gondoltam és úgy éreztem én is tetszem neki, hiszen ha nem tetszek neki egyáltalán, akkor rám sem néz, inkább kerüli a tekintetem. Ezért úgy döntöttem megpróbálom, beszélek vele, vesztenivalóm nincs :) Kosarat kaptam mert van barátja (megjegyzem kedves volt, éreztem, hogy nem akar megbántani), amit akkor még nem tudtam. Én ezt elfogadtam, nem nyomultam továbbra is ezután, egyetlen rossz szót nem szóltam hozzá. Próbáltam kerülni őt, kényelmetlenül éreztem magam a közelében, és úgy vettem észre hogy ő is kerül engem. Gondoltam azért kerül mert ő is úgy gondolja jobb ha nem látjuk egymást egy darabig. Mégis néha úgy érzem, mintha haragudna rám csak azért mert tetszik nekem, és ezért kerül.
Szerintetek csak túlkombinálom a dolgot, vagy elképzelhető hogy az zavarja hogy tetszik nekem, és ezt el is mondtam neki? És miért ment bele a szemezésbe, ha egyszer van barátja? Így azt hittem lehet esélyem...
Nekem komoly, okos lánynak tűnik, nem hiszem hogy kiforratlan személyiség lenne... Legalábbis a rövidke beszélgetés alatt ezt szűrtem le, és előtte is ezt gondoltam róla, valahogy olyan kisugárzása van :)És nagyon korrekt volt velem, egyértelműen és kedvesen utasított vissza, bárcsak minden nő így tenné. Mégis felmerült bennem valamiért, hogy mi van ha kellemetlen helyzetbe hoztam és haragszik rám :( Tudom, hogy nem kéne ezen rágódnom, nem kéne foglalkozni vele, hiszen én vagyok az aki pofára esett, mégis nagyon zavarna ha tudnám hogy kellemetlenül érzi magát miattam :(
Akkor nem túl valószinű, hogy haragszik rám emiatt?
Hát igen, alég nehéz megérteni NÉHA az ellenekezö nemet :(
én is igy vagyok. Lehet haragszik, lehet nem, de szerintem nincs annak sok értelme, hogy orrol rád. Miért, Mert neki van barátja és te beprobálkoztál nála? Lehet csak szimplán össze van zavarodva...
Ez aranyos, mármint, azt mondják a nők kombinálnak, és igen én szoktam is, van, hogy többet képzelek a dolgokba mint ami valójában. Ez pedig talán mégsem kombinálgatás, én is jártam így egy sráccal, így aztán talán nem kombinálsz, és én sem tettem...
Lehet kellemetlenül érzi magát, hogy nem tudja viszonozni az érzéseidet, én csak erre az egyre tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!