Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek meg? Minden tolem telhetot megtettem, megis haragszik a semmi miatt.
Van egy fiu (X) akivel nyaron megismertuk egymast, multhet penteken egyutt voltam vele es a haverjaival a varosban. Nagyon kozel kerultunk egymashoz, olelgettuk egymast. Este amikor hazaertem irt, es mondta, hogy tobbet szeretne tolem. Az egyik haverja ram irt szombaton, hogy miujsag, hogy haladnak kettonkkel a dolgok stb, en nyilvan valaszoltam mert orultem, hogy vegre alakul minden. X ezt megtudta, hogy beszeltunk es olyat irt, hogy szalljak le rola, hagyjam beken, talalkozgassak es beszeljek massal, az instagramra feltoltott kozos kepet is letorolte.
Rosszul esett, napokig nem beszeltunk, rairtam szerdan, hogy miujsag, nem valaszolt.
Pentek este irtam neki, amire egy szoval valaszolt, amit ezutan irtam megint elolvasta es semmit nem irt.
Mit tegyek meg? Mar most feltekeny es ki akar sajatitani pedig egyutt sem vagyunk, szerintem gyerekes viselkedes, viszont hianyzik. En 17l, o 18f.
Mit tegyél? Semmit, hagyd.
Ez egy gyerekes pö.cs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!