Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragszik rám! Mit tegyek?
Az egész egy félreértés miatt történt kb 1 hónapja.Azt mondta neki egy közös barátunk,hogy én mindenkinek elmondtam,hogy mit beszéltünk FB-n!DE ez nem volt igaz.azóta nem szól hozzám :( már mindent megpróbáltam...odamentem hozzá,beszééltem vele,írtam neki levelet meg minden ilyesmi de haragszik és nem hiszi el nekem,hogy ez nem igaz! :(
Szóval mit csináljak?De olyan válaszokat ne pls hogy"hagyd békén utál""csúnya vagy" stb..
szóval normáliss válaszokat!köszi
Ha nem bízik benned nem éri meg a kapcsolat. A bizalom és a szerelem a legfontosabb, ha ezeke nyilvánvalóan nincsenek meg, akkor semmi értelme. Menj oda hozzá és mondd meg, hogy neked ilyen fiú nem kell. Hidd el később jobb lesz. Amúgy 13 évesen még nem kell ezt olyan komolyan venni ;) A 14 éves fiúk még komolytalanok, gyerekek.
13 éves lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!