Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engeszteljem ki barátom ha haragszik rám?
Egész héten itt alszom nála és ma mikor hazamentem írt barátnőm hogy egy fontos dolgot akar mondani és menjek a fórumba hogy el elmondja... Én elmentem mert segíteni akartam neki és mikor megkérdeztem barátom hogy nem e baj hogy el megyek azt mondta hogy neki mind1 hát én el mentem és mikor jöttem hazafele facebookon leírta nekem hogy biztos kamu volt ez az egész és hogy még haza se mentem de már elmentem meg ilyenek és most miota vissza jöttem hozzá azóta nem akar megölelni se megcsókolni se beszélni se semmit csak ül a fotelbe és telefonozik. Mikor megkérdezem tőle hogy haragszik e rám azt mondja nem, pedig látom hogy haragszik.. Mit csináljak?? Hogy tudnám kiengesztelni?? (minden szexuális módot kihagyva kérek választ!!)
Előre is köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!