Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért haragszik rám az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragszik rám az exem?

Figyelt kérdés

Az exem szakítás után azt mondta, hogy szeret, de nem működik már köztünk a dolog. Ettől függetlenül szivesen beszélgetne velem néha, de a barátom nem tudna maradni, mert ha bepasiznék, nem tudná feldolgozni.

Mondtam neki, hogy mire én össze jövök mással addigra ő már rég túl lesz rajtam.

Azt mondta nem hiszi, inkább kicsit dühöt érezne irántam.

Mondom mi??

Erre azt mondta, hogy ő is tudja, hogy ez fura és semmi értelme de egyszerüen ezt érzi.

Szerintetek miért érzi ezt? Ő dobott és még ő lenne mérges rám ha tovább lépnék?

2020. nov. 20. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj vele.

Bosszúból nem akarja, hogy mással boldog légy.

2020. nov. 20. 18:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Épp az, hogy azt szeretné, hiszen a szakítás egyik oka az volt, hogy érezte már, hogy nem vagyok boldog mellette. Ezért el elngedett.

Persze ő se volt felhőtlenül boldog mellettem, de amivel neki voltak problémái, elmondása szerint megoldhatók lettek volna, de amivel nekem volt problémám azt nem tudta megadni nekem.

Mikor elvsltunk monda is, hogy reméli nem valami idiótát választok majd utána.

2020. nov. 20. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezek után bajos tanácsot adni, mert jó lenne tudni, mi az ami miatt döntöttél. Róla írtál, de magadról nem sokat.
2020. nov. 20. 18:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Annyi volt röviden, hogy ő idén kezdte e az egyetemet, emiatt nem volt rám semmi ideje. Emiatt nem voltam már olyan boldog mellette. Ígért fűt-fát, hogy majd ekkor és ekkor találkozunk, beszélgetünk. Mondanom sem kell, hogy ezekből nem lett semmi. Még hozzá sem mehettem át, hogy kicsit együtt legyünk, mert úgy nem tud a tanulásra koncentrálni.
2020. nov. 20. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Hasonlokeppen jartam en is. Fel eve voltunk egyutt, a baratnom koleszba jart, szigoru zaras, engedely kellett a kolesz elhagyasahoz stb, allandoan felillegalitasban tudtunk csak talalkozni, mert hetvegen hazajart. Aztan jott a csapas, a suliban gondok akadtak es a mi evfolyamunkat delutanra tettek. Mivel igazolt focista voltam, igy az egyesulet egybol irt kikerot, de igy meg tenyleg nem tudtam egy edzest sem kihagyni. Nem lattam mas megoldast, szerettem nagyon, de elengedtem. Pedig igazi love sztori volt a mienk. Mindig szomoruan gondolok vissza ra, csak 1 evet kellett volna valahogy kibirnunk, de akkor az brutalisan soknak tunt (18 voltam, o 17), feladtam lelekben.
2020. nov. 20. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!