Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl erőszakos voltam a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl erőszakos voltam a barátnőmmel? Hogy kezeljem a kialakult helyzetet? Mit csináljak, ha megint ilyen történik?

Figyelt kérdés

Tegnap este programom lett volna a barátnőmmel, semmi extra, csak egy kis otthoni randi, közös főzés, filmezés, ilyenek. Viszont én előtte egy gyerekkori barátom szülinapi "buliján" voltam, tök másik településen. A barátnőm oda nem jött, zárkózott, mostanában bizonyos okokból nagyon rosszul van lelkileg. Megbeszéltem a barátnőmmel, hogy mikorra érek haza, én el is indultam időben, csak késett a busz háromnegyed órát (az egyel korábbi meg kb két órával hamarabb lett volna) szóval végül késtem a közös programunkról kb fél órát. A barátnőmnek írtam üzenetet, hogy ne aggódjon miattam, haza fogok menni, úton vagyok, megyek, csak a busz késett, késni fogok.

Ő ezen teljesen kiborult, amikor hazaértem összeveszett velem. Nagyon csúnya dolgokat vágott a fejemhez, azt mondta, hogy megbízhatatlan vagyok, nem lehet rám számítani, nem vagyok rá tekintettel, pedig tudom jól, hogy most nagyobb szüksége lenne rám.(Egyébként nem szoktam késni a megbeszélt programokról, meg ilyenek) Én próbáltam megnyugtatni, de jobban kiakadt, kiabált velem és hát felpofozott. Nem ütött nagyot egyébként, meg nem is fájt, de nyilván nem hagytam, hogy megismételje, szóval lefogtam, megvártam, amíg abbahagyja a kiabálást, meg úgy azt, hogy meg akar ütni. Az este további részében nem szólt hozzám, álomba sírta magát, nem hagyta, hogy vigasztaljam.

Reggel amúgy bocsánatot kért a viselkedése miatt, de mondta, hogy én is nagyon csúnyán bántam vele. Szerinte ijesztően erőszakos voltam, nagyon bepánikolt, úgy érezte, hogy a falhoz szorítottam tegnap, meg túlságosan erősen fogtam le a csuklóját, ma is érzi , hogy fáj neki.

Igazából kerül engem. Mind ketten itthonról dolgozunk, de ma egyáltalán nem akart velem egy légtérben lenni sem munka közben, ráadásul ebédelni is inkább akkor ment a konyhába, amikor én már végeztem.

Szakítani nem szeretnék, mert szeretem őt, amúgy nagyon kedves, rendes lány. Tudom, hogy mi a baja, min megy keresztül, miért vannak ilyen hangulatingadozásai(nem mennék bele, ha nem muszáj), és nem akarom cserben hagyni sem, pláne hogy tesz a változásért, jár pszichológushoz.

Viszont hogy lehet egy ilyen kiborulást kezelni? Azt nyilván nem hagyom, hogy megverjen. És most mit csináljak, hogy ne kerüljön? Egyáltalán túlzásba estem tegnap?

2024. máj. 16. 13:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennyit még leírok hátha legalább elgondolkodsz rajta. Érzelmileg zsarol téged -

"Nagyon csúnya dolgokat vágott a fejemhez, azt mondta, hogy megbízhatatlan vagyok, nem lehet rám számítani, nem vagyok rá tekintettel, pedig tudom jól, hogy most nagyobb szüksége lenne rám."

Ha te ezt nem akarod belátni rendben van, de készülj fel rá, hogy még rosszabb lesz a helyzet és akár magával húz le a mélybe. Talán nem fog sírni hanem elkezd pofozni, karmolni, neked dobálni ami a kezébe kerül és majd utána sír, de hozzácsatolja, hogy te vagy a hibás mert nem vagy rá tekintettel. Sajnos, hogy lelkileg nincs jól, de még szomorúbb, hogy téged zsarol és te mivel úgy érzed tartozol neki vele maradsz. Nem így működik az élet, barátság, se párkapcsolat. Nincsenek ilyesmi fajta elvárások, gondolatok igazi, őszinte érzéseket illetőleg. Nem fogod tudni kikerülni, hogy ne háborodjon fel ami neki nem smakkol és azon se ha letámad. Csakis úgy, hogy kirakod és talán akkor észre veszi magát. Nem azért létezel, hogy neki felelj meg főleg úgy, hogy nem fogsz tudni mert tényleg ki fog találni mindenféle okokat, hogy miért nem viselkedsz megfelelően. Egyetlenegyszer késtél, tudja is, hogy miért és látod, hogy nem érdekelte. Ha neked ezek nem bizonyítékok arra, hogy magad alatt vágod a fát akkor sajnos buta vagy.

2024. máj. 16. 15:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar erőszakosságot, akkor ne támadjon meg. Néha beszarok, hogy egyes nőknek ilyen alap logika nincs. Mindent ő csinál magának, és kikészül a következményétől.
2024. máj. 16. 15:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb majd rájössz hogy nem lehet minden kapcsolatot megmenteni főleg úgy hogy a másik nem akarja és téged hibáztat mindenért.
2024. máj. 16. 17:08
 14/22 anonim ***** válasza:
27%
Elég hülye p-nqk tűnik a barátnőd, de nyilván az ő oldalát itt nem tudjuk...
2024. máj. 16. 19:29
 15/22 A kérdező kommentje:

Azért nem csak úgy közölte velem, hogy én is hibás vagyok. Próbáltam vele beszélni az előző napi incidensről, kérdezgettem, hogy hogy van, mi járt a fejében és arra mondta azt, amit. Konkrétan csak a kérdésre válaszolt. Ha így érzett akkor, miért kellett volna hazudnia? Szerintem nem...

Én nem érzem azt, hogy manipulatív akarna lenni, és igenis tesz azért, hogy jobban legyen.

Csak nem tudom, hogy hogy könnyítsek a helyzeten, vagy mit tegyek, ha ilyen történik megint.

2024. máj. 17. 11:37
 16/22 anonim válasza:

Határozott, rövid mondatokkal kell ilyenkor letudni. Úgy el van borulva az agyuk hogy értelmezni se tudják mi történik.

Nekünk is volt hasonló, én is leszorítottam a kezét hogy ne hadonásszon, majd pár rövid kérdés. Esetedben kb: ezen a fél órán mi múlt? összedőlt a világ? elkéstünk valahonnan? gondolkozz el, én a nappaliban leszek, ha lenyugodtál gyere és legyen normális, szép esténk

Nálunk általában bejön, bár duzzog még egy fél órát de legalább belátja h nincs igaza.

Ez meg hogy fáj a keze stb.. csak próbál terelni mert tudja hogy ő a hibás.

2024. máj. 17. 12:15
 17/22 anonim ***** válasza:
35%
Ez most nagyon "inceles" lesz, de nekem tényleg csak azt árulja már el valaki, hogy mi a fenét esztek az ilyen hp-kon, hogy összejöttök velük komoly kapcsolatra, össze is költöztök, és még ragaszkodtok is hozzájuk, ki nem dobnátok a világért sem, magatokban keresitek a hibát és próbáltok javítani? Mit tudnak ezek? Sok normális nőt meg max szexre használtok, semennyire sem becsültök meg vagy tiszteltek, egy velük való konfliktus esetén szó sincs arról, hogy magatokba nézzetek, inkább szakítotok gyorsan.
2024. máj. 17. 13:40
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Csak nem tudom, hogy hogy könnyítsek a helyzeten, vagy mit tegyek, ha ilyen történik megint."

Szóval simán meg is ölhet(ne) mert te könnyíteni akarsz a helyzeten, de azért be vagy tojva, hogy mikor képel(ne) fel újra. Vannak ilyen lüke Aladárok mint te jócskán, nőkben szintén. Tudják, hogy az első pofon után jön a következő és következő, de akkor is reménykednek, hogy az lesz az utolsó míg végül kórházban kötnek ki, vagy az ibolyát szagolják.

Teljesen ki fog téged készíteni, nah de ha te nem bánod akkor jól van.

2024. máj. 17. 15:48
 19/22 A kérdező kommentje:
#17 Már bocs, de a barátnőm egyáltalán nem egy "hp". Kezdjük ott, hogy nem volt ilyen, amikor összejöttünk, tök sokáig minden rendben volt, meg a kapcsolat előtt is ismertem, közel álltunk egymáshoz, konkrétan hamarabb költöztünk össze, minthogy összejöttünk volna, csak történtek tőlem független dolgok, amik megviselték és azóta nincs vele minden rendben. Ahogy írtam, tesz azért, hogy jobban legyen, jár szakemberhez, tényleg van folyamatosan javulás. Ha nem tenne a mentális allapotáért, akkor nem lennék vele türelmes, elhagytam volna, mert ezt örökké nem tudnám kezelni, de látom az igyekezetet, látom a fejlődést, nem fog ez így maradni. Nem fogok csak azért elhagyni, mert épp van egy mentálisan nem túl egészséges időszaka. Szeretem, meg amúgy fordított esetben ő sem hagyott ott.
2024. máj. 17. 16:35
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem HP? Dehogynem az!

Nagyon jól tudta, hogy miért késtél és mégis neked támadott, hogy ilyen-olyan-amolyan vagy, sőt még fel is pofozott!

Nincs jól, se jobban csak te reménykedsz benne. Úgy viselkedik mintha rajtad kívül más nem lehetne a támasza a nehéz időkben. Pedig rokonok, barátok, testvér, szülők léteznek. Te rád pakolja a szarját, te pedig cipeled mint Jézus a keresztet.

Ha nem tenne a mentális allapotáért, akkor nem lennék vele türelmes, elhagytam volna, mert ezt örökké nem tudnám kezelni, de látom az igyekezetet, látom a fejlődést, nem fog ez így maradni. Nem fogok csak azért elhagyni, mert épp van egy mentálisan nem túl egészséges időszaka. Szeretem, meg amúgy fordított esetben ő sem hagyott ott."

Nagyon szeretheted hogyha nem járna szakemberhez már kivágtad volna, lol.

Azt kéne a fejedbe vésni, hogy hiába jár hozzá nem segít neki tehát le kéne pattintani.

Nem akarsz rossz szereplőként kikerülni a helyzetből, hogy otthagytad amikor szüksége lenne rád, de már rossz vagy jó reggelt!

Képes volt rád fogni, rád mutogatott, hogy nem kellett volna leszorítani - védekezni - amikor ki tudja mennyi pofont osztogatott volna, vagy rúgást, harapást.

Fel van érte háborodva, nem kért őszintén bocsánatot egyáltalán, nem úgy kommunikál veled mint ahogyan illene, úgy kezel mintha elkezdenéd a jövőben bántalmazni lelkileg/testileg pedig a realitásban ő bántalmaz téged és fog egyre inkább!

Jön a következő pofon, karmolás stb. és megint te leszel a rossz még akkor is ha hagyni fogod magad leverni mert rajtad vezeti le a feszkót.

Nincs magával megelégedve, nem jó a lelki állapota és te vagy a legközelebbi célpontja akin kiéli neki milyen szar az élete!

Szenvedj tovább, de akkor is HP!

2024. máj. 17. 16:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!