Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen bűn elkövetésének lehet a következménye az, vagyis mit kell ahhoz tennie egy 6 hónapos terhes nőnek, hogy a férje elhagyja?
Még értelmezni is nehéz volt a sok hülyeséget amit egymás után pakoltál...
Én már ott megakadtam, hogy minek egy ilyen fiatal kapcsolatba gyerek? Persze tudom Marinál is bevált és jó volt meg mit tudom én, de szerintem már ez rohadt nagy felelőtlenség.
Az meg, hogy nem érted miért hagyott el teljesen nonszensz. Tökmindegy mikor és hány percig csaltad meg, megtetted és ezen semmi nem változtat. Jó, hogy nem bízik benned ezután...
Az meg, hogy a gyerekre hivatkozol végképp a legalja a történetnek.
Felvilágosítalak kedves kérdező a férjed nem a gyereket hagyta el hanem a hűtlen anyját. Arról már nem is beszélve, hogy ha azért vállaltad a gyereket, hogy ne hagyjon el, ha ez a dolog kiderül akkor teljesen idióta vagy!!!!!
Jaj, hát nem érted a lényeget! A kérdező egy szeretet és figyelemhiányos egyén aki váltogatja a pasikat mint a bugyiját naponta. Mások által akarja elérni az önbecsülést, önszeretetet és most mivel attól volt betojva, hogy más által kiderül mekkora ócska r*herongy inkább színt vallott.
A férje meg JOGOSAN elzavarta a fenébe, remélhetőleg csináltat DNS-tesztet és csak akkor vesz részt az utód életében ha az övé.
Így jár az aki egy buta, óvatlan r*ngyó.
Szegény gyermek, előre sajnálom.
17&18 viccesek vagytok.
Szóval a megcsalás szerintetek oké, vagy el kéne tűrni mert az úton a baba? A megcsalás után nem lehet megbízni a csalfa félben, mindig féltékenykedne a megcsalt személy, gyanúsítaná, hogy vajon megcsalta-e, vagy bosszúból, boldogtalanság gyanánt visszacsalná. Nincs értelme megcsalás után együtt maradnia a férjének a kérdezővel. Úgyis válás lenne a vége. Most sokkal könnyebb válni, külön lenni mint 3 év múlva pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!