Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős a gyanúm hogy a párom megcsal, sőt beszélgetést is láttam hogy szeretlek stb.. Mit tegyek 6 hónapos terhes vagyok tőle, Mindent tagad nem akar elhagyni stb, nem tudom mit tegyek?
A GYK-t olvasva komolyan kezd bennem kialakulni az az elmélet, hogy a terhesség a férfi részéről kapuzárási pánikot vált ki...
De visszatérve, mi a konkrét kérdés? Hogy tuti, hogy megcsal-e?
Figyelj, ha valaki dugdossa a telót, különösen akkor, ha mindig le van némítva vagy kijelzővel lefordítva teszi le, akkor 99%, hogy megcsal. Felesleges elkérni és belenézni, mert már szinte minden csevegő app tudja az eltűnő üzenet vagy "titkos partner" funkciót (ez utóbbit én is nemrég tudtam meg, hogy létezik: a név/szám keresőbe egy kódot pl. 33565 kell beírni és csak akkor lesz látható a beszélgetés).
Ha pedig a két szemeddel láttad, hogy egy nem családtagnak írta, hogy "szeretlek", akkor 110%, hogy megcsal, ráadásul ez nemcsak a szexről, hanem többről szól. Innentől felesleges firtatni, mert ha még rajtakapnád, hogy épp tolja a másik nőt, akkor is kitalálna valami mesét...
Mit tegyél?
Passz... Élhetsz egy olyan házasságban, ahol semmi bizalom nincs. Vagy egyedülálló anyaként válogathatsz a sok, csak szexet akaró gyökér, vagy a hasonló cipőben járó, gyerekes apukák között (akik egy része épp azért lett egyedülálló, mert félrek.rt). Te döntöd el, melyik a rosszabb neked...
Legelőször is nagyon sajnálom. Ez egyébként is nehéz helyzet, nem még terhesen. Szereted a párodat? Vele szeretnéd leelni az életed? Mióta gyanakszol?
Ha konkrét bizonyítékok elé állítod és még ígyis tagad, akkor nem fogja bevallani. Szerintem ülj le és beszélj vele kerek perec, hogy ez így nem mehet tovább. Ha meg fog születni a pici, akkor ez csak rosszabb lesz. A nagy változás nehéz lesz mindkettőtöknek, te pedig az időt a babával fogod tölteni, a párod teljesen a háttérbe fog szorulni a kezdeti időkben. Ha most ezt csinálja, akkor mit fog? Neked nyugalomra és törődésre lenne szükséged. Van esetleg ahova tudnál menni, pl szülők? Nehéz meghozni ezt a döntést, de hidd el ezerszer rosszabb és károsabb lenne így maradni kismamaként.
#9-hez:
Erről egy igaz történet jut eszembe:
A nővérem 27 éves volt, amikor együtt volt (egy akkor 34 éves) hapsival már 6. éve (szerencsére, nem volt gyerek). Akkor tesóm egy pontosan ilyen üzit látott meg, amiben "szeretlek"-kel köszönt el hapsi. Ott is megtörtént a kérdőre vonás, és a hapsi hasonlóakat mondott neki, amiket neked (nem is úgy értette, ez csak egy szerencsétlenre sikerült vicceskedő elköszönés volt, sose volt köztük semmi; természetesen ő a legfontosabb neki, szereti, vele akar lenni, közös családot akar és amúgy is, ha mást szeretne, akkor mással lenne, de ő a tesóm szereti, ezért van vele). Tesóm elhitte ezt a sok sz@rságot (amúgy nekünk akkor nem is szólt erről). Tudod mi történt?
Egy év múlva a hapsi váratlanul lelépett, de már rögtön másik nőhöz. És nem is ahhoz, akinek akkor az ominózus üzit írta...
Tanulság? Egy féreg az mindig féreg marad. Lehet azon vitázni, hogy az mennyire megbocsátható, ha valaki "csak" szexet keres máshol.
De itt, nem erről van szó. Itt jó eséllyel az van, hogy konkrétan másik nőt keres helyetted. Csak a te hapsid is "liánozós" típus. Magyarul, csak akkor fog dobbantani, ha máshol már biztos helye van, de egészen addig, amíg ez nem következik be, téged sem enged el. (Az elnevezés onnan jön, hogy a majom csak akkor engedi el az egyik liánt, ha már biztosan fogja a másikat.) Főleg a nárcisztikusokra jellemző, akik mindig csak a saját érdekeiket nézik, másokét lesz@rják, de hízelgésben profik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!