Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős a gyanúm hogy a párom megcsal, sőt beszélgetést is láttam hogy szeretlek stb.. Mit tegyek 6 hónapos terhes vagyok tőle, Mindent tagad nem akar elhagyni stb, nem tudom mit tegyek?
Mik a lakhatási és vagyoni körülmények?
Szerintem is a 10. tipp stimmel és úgy tudnál legjobban kiszúrni vele, ha 2 szék közül a földre esne.
Persze csak ha már eldöntötted, hogy nem jó neked ez az ember.
Nagyon sajnálom, de hidd el, inkább most zárd le, mint 1-2 évet szenvedj mellette. Én is hasonló cipőben jártam, persze a gyerek miatt megbocsájtottam, ígért fűt-fát, házasságot, ezekből semmi nem lett csak újabb megcsalás. Sokkal nehezebb volt 3éves gyerekkel szétmenni, mint ha elejétöl kezdve azt szokta volna meg.
Az ilyen patkányok nem változnak.
Ha mégis együtt maradtok, akkor is legyél okos, tanulj a kicsi mellett, szerezz plusz szakmát, nyelvvizsgát stb. és spórolj, ha bármi adódik, ne függj tőle anyagilag. Kitartás!
#22, miben illetékesek szerinted? És nem, ezeket az intézményeket rohadtul nem ezért tartják fenn.
"Lehet, hogy megcsal a párom. Jogsegélyt akarok!" Így gondoltad?
24:
Úgy gondolom, hogy ha valaki válni akar, és nem 60 éves, aki ismeri a peres és hivatali utak csínját-binját és nem akar rögtön 50-150 000 Ft-okat otthagyni ügyvédnél, csak hogy rendezve legyen a lakhatása, plusz évekig pereskedni a gyermektartási díjért, akkor elmegy egy ingyenes jogtanácsra és olyan szakemberekhez, akik tudják, mi a legrövidebb hivatalos út ezekhez.
Én már sokszor igénybe vettem a Családsegítő, ez ingyenes mindenkinek.
Ingyenes mediáció is van, hogy peren kívül egyezzenek meg mielőbb.
Egyébként nem én vagyok az a válaszoló, de nagyon hasznosat írt.
Szia! Először is nagyon sajnálom. Többször voltam ebben a helyzetben és nálunk is ez volt a helyzet. Nem tiltotta le. miért nem? Mert a másik fontosabb volt mindegyik esetben.
Éveket vártam, hogy változzon a helyzet.Ehelyette csak másik nő tűnt fel a színen. Mindegyik fontosabb,mint én valaha...Most együtt vagyunk két évvel egy újabb viszonya utána,szeretem még. De nem hiszem, hogy ő fog valaha is.Nem hinném,h tud engem tisztelni valaha is. Ha tisztelt volna nem tesz velem ilyet.Sőt szerintem csak elodázzuk azt ,ami elkerülhetetlen. Megint jönni fog valaki,velem nem boldog. Ha elmondom neki,ha azt mondom menjen ahhoz,akit tud szeretni,akkor hárít-tagad,de látom érzem. Igazuk van a többieknek. Akkor mennek el,ha a másikkal a kapcsolat már viszonylag biztos alapokon áll... Nálunk is ez volt mindig. Kétszer akart elhagyni és soha nem akkor mikor nem volt senki mellettem,soha nem akkor amikor még csak az elején tartottak. Mindig akkor amikor már jobban belegabajodott. Amikor a másiktól is azt a visszajelzést kapta,h jöhetsz... Én annyit kértem ezek után,ha nem felelek meg rendben,menjen,keressen jobbat...de ne egy másik nő jelenléte kelljen ehhez. Ne egy másik nő kelljen ahhoz,h úgy érezze nem tud velem lenni,ne mellettem keresgéljen.Ne csaljon meg. Soha! Többet ne tegyen velem ilyet . Mert azzal megöl. A megcsalás a legkegyetlenebb,amit a társával tehet egy ember. Annyi mindent elmond arról,h mit érez/gondol a másikról.
Szóval sok év elteltével 29 évesen azt tudom mondani,h nehéz egyedül gyereket szülni,de még nehezebb egy olyan életet élni amiben nincs szeretet,őszinteség törődés.Ahol árulás van... És az,h nem ismerte el, tagadott stb ...azt mutatja,h meg sem bánta. Ha pedig nem bántja az,h hátba szúr téged...akkor már semmi nem fogja, bármit megtesz a hátad mögött,vagy akár idővel nyíltan is mint nálunk,mert annyira nem fog tartani,h ezeket ne melletted tegye.
Nem fogja érdekelni te mit érzel gondolsz, veled mi történik. Én szó szerint tönkre mentem és nem hatotta meg... sőt mintha még ő haragudott volna rám. Nem sajnált meg. És nem vett emberszámba... egyszerűen átgázolt rajtam. Igen szeretem...de valami elmozdult. És nem vagyok biztos,h ezek hatására vagy mert még ezek után is csak azt éreztem,h sosem leszek elég...de akárhogy csűrjük csavarjuk a hűtlenség egy méreg a házasságra/kapcsolatra. Egy méreg ami nem mindig azonnal,hanem fokozatosan terjed.
Huszonkilenc évesen egy kiégett összetört kétségekkelteli szeretet és önbizalom hiányos nő vagyok. Még árnyéka sem régi önmagamnak.
És nem hinném,h ez fog változni.
Valószínűleg már nem sokáig bírom.
És azokat az éveket már nem kapom vissza, arról nem beszélve milyen mintát tanitassz a gyermekednek arról,hogyan kell bánjon a feleségével gyermeke anyjával egy férjnek.
"Mindent tagad nem akar elhagyni "
Ne is hagyjon el. Kell neked és kell a gyermeknek. Számíts rá, örülj neki, kérj tőle részvételt és segítséget a mindennapokban, amire most is szükséged van, hogy érezze, hogy felelős és hasznos, és majd akkor is ott legyen, amikor már hárman lesztek.
Az gondolom cseppet sem számít, hogy mellette félrek.r???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!