Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erős a gyanúm hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős a gyanúm hogy a párom megcsal, sőt beszélgetést is láttam hogy szeretlek stb.. Mit tegyek 6 hónapos terhes vagyok tőle, Mindent tagad nem akar elhagyni stb, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

febr. 8. 00:32
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
#10 szeretném ha meg tudnánk beszélni, de rettentő harag tartó vagyok... Próbáltam sok módon kihúzni belőle hogy mit akar tőle, de válasz szokásos semmit, ha megkérem tiltsa le és nem teszi, az már elég nyomós ok hogy vége legyen nem?... Vagy én vagyok tolakodó?..
febr. 8. 02:09
 12/32 anonim ***** válasza:
94%

#10 vagyok:

Figyelj, ha tényleg az van, amit gondolok, akkor felesleges bármit megbeszélni, mert azt fogja mondani, amit hallani akarsz...

Viszont, jól értem, hogy te konkrétan megkérted, hogy tiltsa le a nőt, erre pedig a "párod" nemet mondott?! Ha ez történt, akkor ez kvázi nyílt szembeköpés, lóf@szba sem néz, már elnézést a kifejezésért... Mert mi történt itt? Választás elé állítottad, hogy te vagy a másik nő. És ő arra szavazott, hogy semmiképp sem szeretné elveszteni a másik nőt. Lehet csomagolni...

Gondolom, még nem tudta lebeszélni a nővel, hogy a lebukás után hol tartsák a kapcsolatot (pl. Messenger helyett Skype, Viber stb.). Hidd el, ahogy megoldódik az alternatív csatorna (a budiról is lehet egy számot/címet küldeni), akkor látványosan tiltani fogja azon a platformon, ahol lebukott. Ezután jobban fog titokban menni minden. Pl. amíg te leviszed a babát levegőzni, ő bentmarad bármilyen ürüggyel (munka, főz stb) közben chatel más nőkkel...

Ha pedig mégse tiltja le később sem, akkor pedig a látszatra sem ad.

febr. 8. 02:34
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

És még egy kis adalék: én sem vagyok szent. 25 évesen volt egy akkor 6 hónapos (azaz friss) kapcsolatom. Elutaztam egy rendezvényre, ahol egy nagyon dekoratív nő konkrétan rám nyomult és én elgyengültem. Már a szobájában voltunk (addig volt csók, tánc stb.), amikor mondtam, hogy itt azért meg kellene állni. Az a lényeg, hogy miután hazaértem, a csaj bejelölt Facén. Az akkori párom ezt észrevette (csak jelölés volt, semmi chat), rögtön kérdőre vont. Én bevallottam mindent, megkért, hogy tiltsam a csajt és rögtön tiltottam. Eszembe sem jutott volna nemet mondani. És tudod miért? Mert az a lány tényleg csak egy kaland volt azon az este, semmit sem jelentett. Csak egy esetben nem tiltottam volna: ha biztos vagyok benne, hogy vele és nem a párommal akarok lenni (mondjuk, akkor szakítottam is volna; de így is szakítás lett a vége az akkori párom részéről, mert bár kaptam 2. esélyt, de ez rányomta a bélyegét a továbbiakra). Azóta sose kerültem ilyen helyzetbe (mármint kerültem, de már a 0. pillanatban nemet mondtam a másik nőnek).

Ezt főleg azért írtam le, hogy láss egy olyat is, amikor egy botlás tényleg megbánással társul. De ami nálatok van, az nem botlás, hanem sokkal több: mert érzelmek is vannak benne és nem hirtelen felindulásból, piásan lett egy rossz döntés, hanem ez bizony nagyon is végiggondolt, hosszabb ideje zajló cselekmény.

febr. 8. 03:00
 14/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem fogod tudni megbeszéléni vele, mert magasról szarik rád, csak magát nézi. Nem kell tőle semmit kérni, csak a gyereked nézd. Ha tudsz hova menni menj, mert csak idő kérdése és úgy is egyedül maradsz.így legalább felkészült vagy.
febr. 8. 05:28
 15/32 anonim ***** válasza:
68%
Eleg nyomorult ferfi lehet. Ezert mondom barkinek nem szabad szulbi foleg nem 2-3 ev kapcsolat utan.
febr. 8. 07:02
 16/32 anonim ***** válasza:
94%

"hogy minket szeret, velünk akar lenni.."

Mindegyik ezzel dobálózik. De kérdem én, ha ez tényleg így van, akkor mi szüksége van más pinára? Talán az, hogy megvan a megvezethető fix otthon, mellette meg lehet kefélni másokkal? Így nem lesz olyan unalmas a családosdi. Feltöltődik a másik lyukban, aztán otthon kielégülten bele vigyorog a képedbe, hogy nincsen semmi baj. Ezen szerinted változtat bármilyen jó szó is? Szerintem nem.

A tény az, hogy mindenhova beteszi a farkát, ahová bejárást kap. Beléd is meg, másba is. Egymás után. Gondolkozz el rajta, hogy ez tényleg kell-e neked..... Nekem nem kéne, terhesség ide vagy oda. Kva gusztustalan, hogy hazahozza más nő váladékait, aztán kenné rám is.

febr. 8. 07:23
 17/32 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, ez most rettenetesen nehéz, de te is tudod, hogy a kapcsolatodnak itt gyakorlatilag vége van. Soha többé nem lesz olyan, mint mielőtt lebukott. Ráadásul ahol azt írja, hogy szeretlek, az már nem egy kis botlás vagy egy futó kaland, ott már érzelmek is vannak.

Sajnos az az igazság, hogy abból tudsz válogatni, hogy te hagyod el most, vagy ő hagy el téged másért, te meg ott maradsz pici gyerekkel.

De ebből már (szinte) teljesen esélytelen, hogy ti ezt a gyereket együtt nevelitek fel. Ha meg együtt maradtok, muszájból, akkor sem lesz ebből jó kapcsolat, csak lemondasz a lehetőségről, hogy találj egy normálisat.

Illetve még egy érv a szakítás mellett: lehet, hogy ez rádöbbenti, hogy nem akar téged/titeket elveszteni, és megérti, hogy te nem az a nő vagy, akivel mindent megtehet. Így van egy minimális esély, hogy elkezd érted küzdeni, és új alapokra tudjátok helyezni a kapcsolatot.

Mondjuk esélyesebb, hogy te jössz rá, hogy megy ez neked egyedül, és jobb döntés volt a szakítás.

18/32 anonim ***** válasza:
37%
Szólni egy eroslegenynek higy vágja hókon.
 19/32 anonim ***** válasza:
13%

Esetleg családsegítő szolgálat (csak hétköznap tudod igénybe venni őket!) Jogi segítségnyújtás, szintén hétköznapokon.

Egyházi segítség lehet akár hétvégén is, de jobb szintén hétköznapra megbeszélni egy lelkigondozói találkozót egy pappal, vagy lelkésszel.

Amelyik felekezethez tartozik a családfád. Vagy esetleg nincs ilyen?

febr. 8. 07:42
 20/32 anonim ***** válasza:
71%
Na, megjött a családsegítős is... És vajon a jogi segítségnyújtás hogy jön ide megint? Bocs az offért. Qrva irritáló, hogy ilyen kérdésekhez mindig beböfögi ezt a szart...
febr. 8. 08:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!