Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem, hogy nagyon gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy nagyon gáz, hogy ebben hazudott?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt. Most nemrég vallotta be, hogy amikor horgászni mennek a haverjaival, akkor valójában drogoznak. Felnőtt emberek, kiderült, hogy a legénybúcsújukon se beülnek valahová inni, hanem nyaralót bérelnek és ott drogoznak. Jogos, hogy én összetörtem teljesen és dühös vagyok rá? Évi több alkalomról van szó. Én családalapításban gondolkodom és nem tudom így mit gondoljak...

2024. máj. 7. 17:43
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
74%

Azt kéne inkább felfogni, hogy az ALKOHOL IS DROG. Attól, hogy legális még az.

Amúgy én még nem láttam füvest randalírozni, meg nem hallottam a hírekben, hogy "beszívva agyonverte, megölte, felgyújtotta" stb.,míg ha behelyettesítjük "részegennel" számos példa van ezekhez hasonlókra.

Amúgy a fű nem okoz fizikai függőséget, míg az alkohol elég durvát.

2024. máj. 8. 09:48
 32/37 anonim ***** válasza:
16%
Jogos, el is kéne hagynod.
2024. máj. 8. 11:20
 33/37 anonim ***** válasza:

Figyelj már kérdező. Jogos, hogy kiakadtál, mert hazudott.

De miért nem hiszed ezt el?

Miért vitatkozol itt azzal, aki szerint elfogadható?

Döntsd már el, hogy ha TE szerinted jogos a kiakadás, akkor akadj ki basszus jogosan, és tedd meg a szükséges lépést.

2024. máj. 8. 11:29
 34/37 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy nem csak fűről van szó!!! Látom, nehéz megérteni. LSD-ről, varázsgombáról és hasonlókról van szó, meg néha bogyó.
2024. máj. 8. 13:00
 35/37 anonim ***** válasza:
32%
Tessék, csak nem tudod elengedni ezt. Vitatkozzál csak.
2024. máj. 8. 13:37
 36/37 anonim ***** válasza:

"én összetörtem teljesen és dühös vagyok rá"

Csak amióta bevallotta, vagy azelőtt is zavart, hogy nem volt veled?

Mi változott?

2024. máj. 18. 10:13
 37/37 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem vallja be, neked fel sem tűnt volna, ergo nem függő, csak évente kétszer "kiengedi a gőzt".

Nem hiszem, hogy ez hatással lenne bármire az életetekben (pl. gyerekvállalás), ezért nem értem a hisztit.

Ha ilyenkor leinná magát a sárga földig az jobb lenne?

Elvonul pár napra a haverokkal, csinál amit csinál, aztán minden megy tovább normálisan. Mi a probléma? Nem a gyerek előtt fog szívni basszus.

2024. máj. 18. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!