Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem, hogy nagyon gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy nagyon gáz, hogy ebben hazudott?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt. Most nemrég vallotta be, hogy amikor horgászni mennek a haverjaival, akkor valójában drogoznak. Felnőtt emberek, kiderült, hogy a legénybúcsújukon se beülnek valahová inni, hanem nyaralót bérelnek és ott drogoznak. Jogos, hogy én összetörtem teljesen és dühös vagyok rá? Évi több alkalomról van szó. Én családalapításban gondolkodom és nem tudom így mit gondoljak...

2024. máj. 7. 17:43
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
88%
Jogos.
2024. máj. 7. 17:47
 2/37 anonim ***** válasza:
76%
Ez így már kapa. Ez van. Be kell nyelni. Szórakozásra jó, családalapításra kizárt. Még hétvégi apukának se bíznék benne hogy felügyelet nélkul lenne nála gyerek.
2024. máj. 7. 17:52
 3/37 anonim ***** válasza:
9%

Most évi pár alkalmon szenvedsz ennyire?

Azt megértem, hogy nem tetszik, hogy eltitkolta, de sokan azért teszik ezt, mert még addig sem jut el a téma, hogy mit fogyaszt pontosan, milyen céllal, milyen gyakran, és máris habzik a szája a másiknak.

Azon is így kiakadnál, ha évi párszor berúgnának a haverokkal?

2024. máj. 7. 17:54
 4/37 A kérdező kommentje:
Tipikus drogos duma az itallal jönni... Hogy kapcsolódik ide??? Azzal nem lenne bajom természetesen, ha módjával innának évi pár alkalommal, amíg nem történik gyakrabban... De a drogoknál tuti nem sokáig évi pár alkalom.
2024. máj. 7. 17:58
 5/37 anonim ***** válasza:
31%

Hát, ez így nem biztos, hogy stimmel, mivel nem írtad le, milyen drogról van szó.

Esetleg oszd meg, és akkor jobb válaszokat tudunk adni.

De kevés olyan van, ami veszélyesebb és addiktívabb, mint az alkohol.

2024. máj. 7. 18:00
 6/37 A kérdező kommentje:
Teljesen lényegtelen, hogy milyen drog! Nem vagyok kíváncsi a relativizálásra és magyarázkodásra. Én is felnőtt vagyok és van véleményem, ami nem ér kevesebbet, mint másoké! Van saját morális tartásom, értékrendem, amin itt soha semmilyen névtelen alak nem fog változtatni. Szóval felesleges erőlködni, nem megyek ebbe bele.
2024. máj. 7. 18:23
 7/37 anonim ***** válasza:
35%
Ja, írhattad volna, hogy csak neked tetsző válaszokra és véleményekre vagy kíváncsi, és tényszerűségek nem érdekelnek. :)
2024. máj. 7. 18:31
 8/37 anonim ***** válasza:
35%

Jaaa akkor gondolom füvezgetnek egy kicsit, te meg ezen hisztizel. Nyilván nem a heroint lövik a tóparton.

Egyébként persze, jogos, hogy nem tetszik, hogy eltitkolt valamit, csak évi pár spanglin nem kell ennyire kiakadni.

2024. máj. 7. 18:45
 9/37 anonim ***** válasza:
51%
A lepontozó szivesen rábízna drogosokra gyereket. Azzz igen.
2024. máj. 7. 18:49
 10/37 anonim ***** válasza:
64%
Itt a hazudozasrol van szó kedves drogos előttem szóló. Full mindegy milyen drog. Tudja hogy a másiknak ez nem fér bele de csinálja
2024. máj. 7. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!