Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem, hogy nagyon gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy nagyon gáz, hogy ebben hazudott?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt. Most nemrég vallotta be, hogy amikor horgászni mennek a haverjaival, akkor valójában drogoznak. Felnőtt emberek, kiderült, hogy a legénybúcsújukon se beülnek valahová inni, hanem nyaralót bérelnek és ott drogoznak. Jogos, hogy én összetörtem teljesen és dühös vagyok rá? Évi több alkalomról van szó. Én családalapításban gondolkodom és nem tudom így mit gondoljak...

2024. máj. 7. 17:43
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
33%

Szó sincs olyanról, hogy "drogosra" kéne rábízni egy gyereket. :) Ez csak hozzá lett költve.

Azt pedig nem tudjuk, hogy egyáltalán beszéltek-e erről, hogy kinek mi fér bele ilyen téren.

2024. máj. 7. 18:53
 12/37 anonim ***** válasza:
71%
11# a kérdező a családalapításon gondolkodik és egyértelmű hogy ellenez minden drogot...te most is be vagy szivva ugye?
2024. máj. 7. 18:57
 13/37 anonim ***** válasza:
22%

Ki a büdös franc mondta, hogy ő bármilyen drog hatása alatt járulna a saját gyereke elé a jövőben? :)

Évi pár elvonulásról volt szó a kérdésben. Nem tudsz szöveget értelmezni?

Arról se volt semmi említés, hogy ők valaha is beszéltek volna ezelőtt a témáról és egyértelműen tisztázták volna, mi fér bele és mi nem.

2024. máj. 7. 18:59
 14/37 A kérdező kommentje:
Valóban nem tisztáztuk mert álmomban nem gondoltam volna hogy ez tisztázásra szorul! Soha nem néztem volna ki belőle és nem is volt ez köztünk beszédtéma. Vicces hogy valaki ebbe köt bele és van olyan aki szerint ezt a másik szájába kéne rágni...
2024. máj. 7. 19:02
 15/37 anonim ***** válasza:
11%

11

"Én családalapításban gondolkodom"

Drogossal.

2024. máj. 7. 19:08
 16/37 anonim ***** válasza:
76%

14 az alkalmi drogosak csqk elbagatilázálják a dolgot.

De mégse teszik le soha..

Sőt alkalmanként bele is csúsznak jobban. Esküvő sincs nekik beállás nélkül.

Semmi.

Aztán meg jön a többi.

2024. máj. 7. 19:09
 17/37 anonim ***** válasza:
19%

Még mindig évi pár alkalomról van szó, ami nem is otthon történik, hanem előre tervezetten, elvonulva, barátokkal, és senki nem mondta, hogy a gyerekét drog hatása alatt látná el.

De nyugodtan lehet tovább játszani az értetlent.

2024. máj. 7. 19:10
 18/37 anonim ***** válasza:
30%

Ja, azzal persze nincs baj, ha valaki alkalmanként iszik, sőt, az teljesen jó fedősztori a legénybúcsúra, hogy piálni ülnek be valahová.

Meg tényleg olyan sok esküvő telik el ebben az országban bebaxás nélkül, hogy ihajjj.

Konkrétan közfelháborodást kelt, ha valaki "száraz" esküvőt akar.

Vicces ez az álszentség.

2024. máj. 7. 19:13
 19/37 anonim ***** válasza:
66%

18# vicces hogy azt hiszed attól a drog különb, hogy az alkohol is szar...tul sokat voltam sajnos drogos kozegben hogy tudjam,sose kotnem össze az eletem olyannal aki drogozik

Se alkoholistaval ha ez megnyugtat

2024. máj. 7. 19:17
 20/37 A kérdező kommentje:
Nem lehet felfogni hogy az alkohol nem ugyanaz a kategória? Miért jön minden drogos ezzel? El kéne fogadni, hogy alkoholt a legtöbb ember fogyaszt időnként, még a legvisszafogotabbak is általában. Az alkohol nem okoz olyan tudatzavart, mint a drogok és azoknak akik alkalmanként isznak a 99%-a nem lesz soha alkoholista még a drogoknál előbb vagy utóbb törvényszerű, ezért illegálisak. Alkoholt fogyasztani nem maga a program hanem egy program kis kiegészítése. Például a fő program a baráti beszélgetés és az másodlagos, hogy iszogatnak egy kis bort vagy sört vagy koccintanak pálinkával. A drogozás pedig maga a program amit szerveznek, ráadásul nincs is íz-élmény és ilyen fajta áralmatlan élvezeti érték csak a gusztustalan és aljas beállás, önbecsapás, menekülés. Ezt kéne megérteni végre!
2024. máj. 7. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!