Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy nagyon gáz, hogy ebben hazudott?
Szó sincs olyanról, hogy "drogosra" kéne rábízni egy gyereket. :) Ez csak hozzá lett költve.
Azt pedig nem tudjuk, hogy egyáltalán beszéltek-e erről, hogy kinek mi fér bele ilyen téren.
Ki a büdös franc mondta, hogy ő bármilyen drog hatása alatt járulna a saját gyereke elé a jövőben? :)
Évi pár elvonulásról volt szó a kérdésben. Nem tudsz szöveget értelmezni?
Arról se volt semmi említés, hogy ők valaha is beszéltek volna ezelőtt a témáról és egyértelműen tisztázták volna, mi fér bele és mi nem.
11
"Én családalapításban gondolkodom"
Drogossal.
14 az alkalmi drogosak csqk elbagatilázálják a dolgot.
De mégse teszik le soha..
Sőt alkalmanként bele is csúsznak jobban. Esküvő sincs nekik beállás nélkül.
Semmi.
Aztán meg jön a többi.
Még mindig évi pár alkalomról van szó, ami nem is otthon történik, hanem előre tervezetten, elvonulva, barátokkal, és senki nem mondta, hogy a gyerekét drog hatása alatt látná el.
De nyugodtan lehet tovább játszani az értetlent.
Ja, azzal persze nincs baj, ha valaki alkalmanként iszik, sőt, az teljesen jó fedősztori a legénybúcsúra, hogy piálni ülnek be valahová.
Meg tényleg olyan sok esküvő telik el ebben az országban bebaxás nélkül, hogy ihajjj.
Konkrétan közfelháborodást kelt, ha valaki "száraz" esküvőt akar.
Vicces ez az álszentség.
18# vicces hogy azt hiszed attól a drog különb, hogy az alkohol is szar...tul sokat voltam sajnos drogos kozegben hogy tudjam,sose kotnem össze az eletem olyannal aki drogozik
Se alkoholistaval ha ez megnyugtat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!