Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy nagyon gáz, hogy ebben hazudott?
"El kéne fogadni, hogy alkoholt a legtöbb ember fogyaszt időnként, még a legvisszafogotabbak is általában"
Miért kéne elfogadni? :D
"Az alkohol nem okoz olyan tudatzavart, mint a drogok"
De, sőt, a legtöbb drognál rosszabb tudatzavart okoz.
" és azoknak akik alkalmanként isznak a 99%-a nem lesz soha alkoholista még a drogoknál előbb vagy utóbb törvényszerű, ezért illegálisak"
Ez pedig addiktológiailag, tudományosan valótlan állítás.
És még mindig nem tudjuk, miről van szó.
"Alkoholt fogyasztani nem maga a program hanem egy program kis kiegészítése. Például a fő program a baráti beszélgetés és az másodlagos, hogy iszogatnak egy kis bort vagy sört vagy koccintanak pálinkával."
Ó, hát hogyne. :D
" ráadásul nincs is íz-élmény és ilyen fajta áralmatlan élvezeti érték csak a gusztustalan és aljas beállás, önbecsapás, menekülés."
Itt már kezdem azt hinni, hogy troll vagy.
Kérdező... Na az alkohol is drog. Sőt, egyenlőre a legtöbb bajt okozza a társadalomban, a családokban. Hogy nem változik meg az alkoholista viselkedése, személyisége? Juj..
Több olyan ismerősöm van aki horgászni jár havi 2-3 hétvége, amikor az időjárás engedi, többedmagával. A program konkrétan 2nap piálás, bár a pecabot be van dobva az igaz. Több liter pálesz, sör, bor lepereg. De ők horgásznak.
Ezt te úgy fogod fel, hogy nem az ivás a program, pedig több az ivás mint a pecázás. Ha azt mondaná otthon, hogy megyek 3 napot piálni de közben pecázok másképp nézne ki pedig ez lenne az igaz.
Persze az szíved joga, hogy neked ez nem tetszik. De ha nem akarsz más nézetet hallani akkor tényleg ne írj ki kérdést.
Ja, és én nem vagyok drogos.. Csak szólok mielőtt megkapom.
28 szerintem meg csak a buta gondolja, hogy a drog az biztos el fog fajulni de az ital az nem szokott, az rendben van. Nem láttál még alkoholistát? Az nem a semmiből kezdte? Pont úgy mint a komoly drogos. Először csak néha aztán gyakrabban aztán függőség.
Mondjuk én fogadok veled bármibe, hogy több az alkohol függő mint a drogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!