Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha megfogom a fenekét csók közben?

Figyelt kérdés

Csak otthon, nem nyilvánosan. Szimplán jó érzés megsimizni, vagy épp megmarkolni.

A barátnőm tök sokszor eltolja a kezemet, hogy ne, de semmi következetes nincs benne, hogy mikor, többnyire meg se magyarázza, hogy miért. Még ahhoz sincs köze, hogy szeretne-e szeretkezni, mert amúgy gyakran kezdeményez azután, hogy fogdosni akartam, másrészt nem így kezdeményezek.

Miért baj akkor, ha megfogom?

Hiába kérdezem, nincs magyarázat, csak akkor épp ne csináljam.

2024. ápr. 22. 23:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
#18 Itt nem erről van szó. Ha valamit nem veszek szívesen a másiktól, akkor alap, hogy én sem csinálom ugyanezt vele.
2024. ápr. 23. 13:00
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
21, nem.
2024. ápr. 23. 13:28
 23/27 A kérdező kommentje:

#18 Azért ne helyezzük már egy lapra az anált azzal, hogy hozzáérsz a másik fenekéhez. Közelébe sincs egymásnak a kettő.

Engem nem zavar, ha megfogja a fenekemet. Ennyit írtam. Nem rossz érzés, tök semleges.

Azt meg ne mondja már senki, hogy a csók kellős közepén meg kéne állni egy kérdésre, hogy megfoghatom-e a fenekét.Nem arról van szó, hogy tovább fogdosom csak azért is, ha már eltolt. Az a baj, hogy nem látható előre, hogy ne most nem lesz jó, hanem csak tök random eltolja a kezem, és nem látom, hogy ez mivel függ össze.

2024. ápr. 23. 13:29
 24/27 anonim ***** válasza:
52%

23, mert a kedvével függ össze, amit nem látsz. Mivel emberek vagyunk, verbálisan is tudunk kommunikálni.

Eszméletlen szexi amúgy belesuttogni a fülébe, hogy megfoghatod-e. Én halál kész vagyok ettől, maga a kérdés felizgat.

2024. ápr. 23. 13:33
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Le lettem pontozva, de biztosan nincs önbizalomhiánya, nem érzi magát kövérnek?
2024. ápr. 23. 13:36
 26/27 anonim ***** válasza:
53%

#23 Ő mit mondott, megkérdezted tőle? Akivel elég intim a viszony ahhoz, hogy csókolózz, azzal remélhetőleg elég intim a viszony ahhoz is, hogy ilyeneket megkérdezz.

Egyébként megértem hogy hiányolod a fenéksimit, szerintem is agyoncsapja a szenvedélyes csókolózás élményét, ha a másik közben csak annyi testrészt enged érinteni, mintha egy random táncpartner lennél.

2024. ápr. 23. 13:41
 27/27 anonim ***** válasza:

23. “ Azért ne helyezzük már egy lapra az anált azzal, hogy hozzáérsz a másik fenekéhez. Közelébe sincs egymásnak a kettő.”

Hasonlat volt, direkt eltúlozva, hogy biztosan ne mond azt hogy dehát azt én is engedem.

“Engem nem zavar, ha megfogja a fenekemet. Ennyit írtam. Nem rossz érzés, tök semleges.”

Na pont ezért volt eltúlzott hasonlat, nem sikerült megérteni.

“Azt meg ne mondja már senki, hogy a csók kellős közepén meg kéne állni egy kérdésre, hogy megfoghatom-e a fenekét.Nem arról van szó, hogy tovább fogdosom csak azért is, ha már eltolt. Az a baj, hogy nem látható előre, hogy ne most nem lesz jó, hanem csak tök random eltolja a kezem, és nem látom, hogy ez mivel függ össze.”

A csók előtt kéne érezni, hogy ez most olyan helyzet e, hogy lehet vagy nem.

Nem csak verbális kommunikáció van a világon.

Azért az esetek nagy részében el lehet dönteni, hogy most ép jó hangulata van e, vagy nem a másiknak.

Persze ha meg se próbálod, akkor nem is fog menni.

2024. ápr. 23. 15:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!