Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha megfogom a fenekét csók közben?
Csak otthon, nem nyilvánosan. Szimplán jó érzés megsimizni, vagy épp megmarkolni.
A barátnőm tök sokszor eltolja a kezemet, hogy ne, de semmi következetes nincs benne, hogy mikor, többnyire meg se magyarázza, hogy miért. Még ahhoz sincs köze, hogy szeretne-e szeretkezni, mert amúgy gyakran kezdeményez azután, hogy fogdosni akartam, másrészt nem így kezdeményezek.
Miért baj akkor, ha megfogom?
Hiába kérdezem, nincs magyarázat, csak akkor épp ne csináljam.
#1 Az arcát is szoktam simogatni, a haját meg többnyire felcsatolva hordja. Ha a hátát vagy a derekát simogatom, főleg ha mondjuk haspólóban van, akkor nagyon csikis neki, elneveti magát, szóval az megint nem túl működőképes.
Attól, hogy a fenekét viszonylag gyakran fogom meg kettesben, otthon, meg nem jelenti azt, hogy csak a szexre kell. Szerintem elég egyértelmű abból, ahogy egyébként hozzáállok, pláne ennyi idő után, hogy nem erről van szó...
#4 Engem speciel nem zavar, ha megfogja a hátsómat. Ha neki jól esik, miért is ne. Csak kicsit fura, hogy ő megfogja az enyémet, erre én is megfogom az övét, erre eltolja a kezemet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!