Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha megfogom a fenekét csók közben?

Figyelt kérdés

Csak otthon, nem nyilvánosan. Szimplán jó érzés megsimizni, vagy épp megmarkolni.

A barátnőm tök sokszor eltolja a kezemet, hogy ne, de semmi következetes nincs benne, hogy mikor, többnyire meg se magyarázza, hogy miért. Még ahhoz sincs köze, hogy szeretne-e szeretkezni, mert amúgy gyakran kezdeményez azután, hogy fogdosni akartam, másrészt nem így kezdeményezek.

Miért baj akkor, ha megfogom?

Hiába kérdezem, nincs magyarázat, csak akkor épp ne csináljam.

2024. ápr. 22. 23:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
59%
Elképzelésem sincs, még nőként se látom okát. Talán nem szereti azt a testrészét, lapos a feneke, vagy ellenkezőleg, túl izgató neki, nem akar minden csóknál kefélni? 🤷
2024. ápr. 23. 08:50
 12/27 anonim ***** válasza:
73%
Csak kifejezetten csókolózni akar. Nem szeretné, hogy fogdosd őt közben. Ennyi.
2024. ápr. 23. 08:56
 13/27 anonim ***** válasza:
21%
Prűd. Ha nem hát nem. Majd ha lassan semmit se enged neked majd elgondolkozol egy normális nőn. Csak simán adjál neki egy csókot? Hát az olyan mint ha dobnál egy puszit érintkezés nélkül. Gyerek még.
2024. ápr. 23. 10:01
 14/27 anonim ***** válasza:
Mindenkinek ugyanúgy kell mindent szeretnie? Ez nagyon felnőttesen hangzik.
2024. ápr. 23. 10:03
 15/27 A kérdező kommentje:

#1 Az arcát is szoktam simogatni, a haját meg többnyire felcsatolva hordja. Ha a hátát vagy a derekát simogatom, főleg ha mondjuk haspólóban van, akkor nagyon csikis neki, elneveti magát, szóval az megint nem túl működőképes.

Attól, hogy a fenekét viszonylag gyakran fogom meg kettesben, otthon, meg nem jelenti azt, hogy csak a szexre kell. Szerintem elég egyértelmű abból, ahogy egyébként hozzáállok, pláne ennyi idő után, hogy nem erről van szó...

#4 Engem speciel nem zavar, ha megfogja a hátsómat. Ha neki jól esik, miért is ne. Csak kicsit fura, hogy ő megfogja az enyémet, erre én is megfogom az övét, erre eltolja a kezemet...

2024. ápr. 23. 10:12
 16/27 anonim ***** válasza:
55%
Lehet dagadtnak érzi magát?
2024. ápr. 23. 10:15
 17/27 anonim ***** válasza:
Csak simán nem szereti.
2024. ápr. 23. 10:17
 18/27 anonim ***** válasza:
9%
15. Ha ő szereti fenékbe(anál), akkor csinálhatja neked is? Ha te nem szereted, hogy a feneked fogdossa, akkor ne enged meg neki te se, de attól hogy engeded, nem vagy feljogosítva rá hogy te is meg tedd. Arra csak ő adhat engedélyt.
2024. ápr. 23. 10:24
 19/27 anonim ***** válasza:
77%
Prűdnek nevelték, mint sok más embert is. Még mindig áthatja a kultúránkat, hogy a csók valami magasztos lelki dolog, a fenék meg a lealacsonyító, bűnös testiséget jelképezi.
2024. ápr. 23. 12:55
 20/27 anonim ***** válasza:
93%
De ha élénken elkezdene érdekelni más nők feneke, rögtön nem lenne semmi akadálya, hogy az övét simogasd.
2024. ápr. 23. 12:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!