Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam ahogy a nők tesztelnek és a lentieket egyszerüen képtelenség sikeresre vinni. Több éve gyakorlom, de mindezt hiába. Hogyan tovább?
1) A szemezés-teszt:
Az első dolog, ami egy nővel való találkozáskor megtörténik, a szemkontaktus felvétele. Ez is egy teszt! Az első 5 másodpercben egy csomó mindent megtudhat rólad. Ha már az első 3 másodpercben elkapod a tekinteted, azt mutatja, nem érdeklődsz eléggé iránta, vagy félénk vagy, és határozatlan. Ezután már mindegy, mint csinálsz, ha ezen az apró teszten elbuktál, a kár már helyrehozhatatlan. Tudja, hogy egy kis mimóza vagy...
!!! EZT NEM TUDOM TELJESÍTENI HOGY SIKERES LEGYEN !!!
Akkor egyedül maradok egész életemre?
Akkor veled is az volt, mint velem.
Ezt én sem értem, hogy aki párkapcsolatban van az miért kezd el mással szemezgetni.. Talán szeretne kilépni abból a kapcsolatból, mert már nem érzi jól magát benne? Vagy kalandra vágyik?oO Esetleg nem túl hűséges?:D Nem tudom... Nekem az a srác, aki szintén szemezgetett velem és kiderült van barátnője-s zóval neki nem olyan régóta lett új barátnője. úgyhogy az lehetetlen , hogy már meg is unta volna. :)
Örök kérdés marad, miért szemezett velem:DD.
Már megválaszoltam, szerintem az volt hogy tetszel neki... Kb 99% :) Miért szemezgetett volna veled ha nem tetszel neki? Nálam legalábbis így működik :) Nők meg lehet hogy picit bonyolultabbak, ezért nem vagyok benne biztos :P
Egyébként aki kapcsolatban van és szemezget másokkal az lehet hogy úgy gondolja hogy egy kis flört még belefér.
Gond csak akkor van ha az egyik fél fogja magát és kezdeményez, jelen esetben én :P Aztán megkaptam a kis kosaramat, na nem baj lesz mibe pakolni a karácsonyi ajándékokat :):) Aztán utána is csak bámult néhányszor, már ott tartottam hogy akkor beszéljük már meg ezt mégegyszer :D Azóta viszont nem láttam őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!