Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam ahogy a nők tesztelnek és a lentieket egyszerüen képtelenség sikeresre vinni. Több éve gyakorlom, de mindezt hiába. Hogyan tovább?
1) A szemezés-teszt:
Az első dolog, ami egy nővel való találkozáskor megtörténik, a szemkontaktus felvétele. Ez is egy teszt! Az első 5 másodpercben egy csomó mindent megtudhat rólad. Ha már az első 3 másodpercben elkapod a tekinteted, azt mutatja, nem érdeklődsz eléggé iránta, vagy félénk vagy, és határozatlan. Ezután már mindegy, mint csinálsz, ha ezen az apró teszten elbuktál, a kár már helyrehozhatatlan. Tudja, hogy egy kis mimóza vagy...
!!! EZT NEM TUDOM TELJESÍTENI HOGY SIKERES LEGYEN !!!
Akkor egyedül maradok egész életemre?
Én egyszer vagy 10-15 másodpercig szemeztem egy csajjal, de akkor se én kaptam el elsőnek a szemem :D
Gyakorlás meg önbizalom kérdése az egész. Olvass PUA irodalmat, ha ilyen lúzer vagy. Fejleszd a belső játékod, mielőtt csajozni akarsz, rázd gatyába magad belülről...
Ha tetszel a csajnak akkor mindegy hány másodpercig tudsz vele szemezni, ki kapja el előbb a tekintetét. Ha nem tetszel neki, akkor is mindegy :) Nincs semmiféle teszt, ha tetszik neki a képed akkor nyert ügyed van, ha nem tetszik neki akkor meg így jártál.
Bár felmerül bennem a kérdés, ha valakinek nem tetszem az mi a **ért áll le velem szemezni, hogy azt higgyem tetszem neki. Lányok erre van valami értelmes magyarázat? (a "poénból" meg a "hát azért nézem mert ő is néz" számomra nem értelmes és elfogadható magyarázat :))
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:59
Én lány vagyok. Van olyan mikor csak simán megnézem az összes embert, mert kíváncsi vagyok mindegyikre. Tudom hülyeség:D Volt olyan srác , amelyik külsőleg egyáltalán nem tetszett, de egész végig bámultam le se tudtam venni róla a szemem, pedig nem tetszett. De volt benne valami ami arra késztetett, hogy bámuljam:D. Mondjuk az igaz, hogy nem vette észre. Sunyin néztem:)
Viszont volt ellenkezője is...Mikor egy fiú csinálta velem ezt. Szemezgetett velem, állandóan megbámult mikor találkoztunk. Köszönt is sokszor. Erre kiderült, hogy van barátnője!... Hát , köszi mondtam magamba :) Akkor most te válaszolj nekem- Akkor ez a fiú miért csinálta ezt velem?:):D De őszintén.
"Akkor ez a fiú miért csinálta ezt velem?:):D De őszintén."
Tetszel neki.
Egyébként nem jól fogalmaztam a korábbi hozzászólásomban, inkább arról van szó, hogy az illető lánynak volt pasija. :) Nem tudom hogy tetszettem-e neki. Volt hogy bámult, észre is vettem de továbbra is csak nézett a szemembe. Aztán én fordultam el korábban mert kezdtem zavarba jönni :) Később még szemezgettünk párszor, aztán meg kiderült hogy van barátja. Erre értettem hogy akkor miért hívja fel magára ennyire a figyelmet ha van pasija.
Na ez mi szerinted? :P Gondolom nem csak úgy poénból bámult meg, és később ment még bele a szemzgetésbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!