Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelenség normális lányt találni?
de már te is megválaszoltad a kérdésed : találtál már normálisat , csak messze laknak
megoldás : költözz jobb helyre
Buliban ne nagyon keresgélj, mert még a buszon is több az esélyed hogy párt találsz.
Komolyabb érettebb banda kell neked szerintem
Szerintem peches vagy. Senkinek nem könnyű társat találni, nem csak neked nem :) De buliban... ott ők a kisebbség. Egyébként én 22 év alatt nem próbálkoznék. Hiába érett valakinek a felfogása, még nem élt annyit.
Én konkrétan senkinek sem hiszek, egyik nemből sem, ha ilyen fiatal, legyen akármilyen meggyőző. Pedig én magam vagyok a példa az ellenkezőjére - én viszont tudom, hogy miről beszélek. Nagyon korán kezdtem, és 17 éves koromra már sok is volt, mindent kitapasztaltam jóból is, rosszból is, és mire nagykorú lettem, úgymond, megkomolyodtam. Most 21 vagyok, és nemhogy nincs honvágyam 4 éve, hanem egyre jobban elítélem, és taszít az egész. Közben sok barátom ennyi idősen teljesedett ki, nekik még bőven tart, én meg vagy mosolygok vagy felháborodok rajta :)
Én mondhatom a múltra, hogy fiatalság - bolondság, de nekik nincs mentségük rá... :P
Úgyhogy én helyszínt és talán elgondolást is váltanék.
Ha buliban ismerkedsz lányokkal, akik már aznap odaadják magukat neked, miért csodálkozol, hogy nem komolyak? Egy ilyen ribanctól akarnál bármit hosszú távon? Én eleve nem járok buliba...Van egy klassz közösségem, és ott van az a fiú is, akit szeretek. Látod, velem meg pont az van, hogy csak komoly szándékkal ismerkedek, és ezt meg a fiúk nem nézik jó szemmel...Ők lassabban jutnak el arra a pontra, hogy akar is valamit a lánytól hosszú távon...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!