Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális pasikat találni? = (
Az utóbbi időben elég rossz tapasztalataim voltak és már kicsit belefáradtam, hogy minden fiú csak szexualitást akar, és nem tudok a páromra akkor számítani, amikor szükségem lenne rá. Pedig nem vagyok olyan lány, aki állandóan shoppingol, vagy minden estéjét egy belvárosi klubban töltené...
Most mentem fősulira, de mivel bölcsészszakot választottam, nem túl sok fiú jár ide. Ti mit csináltátok ilyenkor? Nem mondjuk egy discoban szeretnék összeismerkedni valakivel, mert az általában olyan is...
Kérdező ugyanez vagyok csak fiúban ( 2-es matek, norm. csaj sehol XD)
Második, neked meg üzenem,hogy ezzel a dumával ne nagyon villogj... a bölcsészkaron chill az élet^^
édes Istenem..mért nem értik meg az emberek,hogy nem lehet mindenkiből építész,meg matematikus?? ha jó lennék matekból én is valami ilyesmit választanék..na..jól eltértünk a témától :) a kérdésre válaszolva..nincs esetleg olyan barátnőd,aki be tudna mutatni új embereknek pl?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!