Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet normális pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális pasikat találni? = (

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elég rossz tapasztalataim voltak és már kicsit belefáradtam, hogy minden fiú csak szexualitást akar, és nem tudok a páromra akkor számítani, amikor szükségem lenne rá. Pedig nem vagyok olyan lány, aki állandóan shoppingol, vagy minden estéjét egy belvárosi klubban töltené...

Most mentem fősulira, de mivel bölcsészszakot választottam, nem túl sok fiú jár ide. Ti mit csináltátok ilyenkor? Nem mondjuk egy discoban szeretnék összeismerkedni valakivel, mert az általában olyan is...

2011. nov. 2. 21:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Csak arra akarom felhívni a figyelmed hogy az egyetemeken/főiskolákon a bölcsészetet nem sokra nézik a többiek."

Mégis ki a f.szt érdekel, hogy a sok infós meg műszakis gyökér mit gondol? Mert a gépészmérnök az annyira király dolog. Oda is minden hülyét felvesznek, aztán a kétharmadát kivágják a francba.

A szakok rágalmazása pedig nem fog segíteni szerencsétlen kérdezőn.

Annyira nem vagyok jártas az egyetemi életben, de nincsenek valami egyetemi klubok, ahová mondjuk normálisabb emberek járnak, nem ilyen party g.cik?

2011. nov. 2. 22:46
 12/13 A kérdező kommentje:

22:42-es válaszoló: Hát sajnos a baráti körömben mindenki foglalt, aki szóba jöhetne... Bemutatni meg nem tudom... Most nem akarok mindenkit végigkérdezni ezzel, kicsit szánalmasnak hatna. Jó, így is az, tudom.

22:46-os válaszoló: Sajnos nincsenek. Csak ilyen bulizós dolgok. Talán elmegyek egy ilyenre, de szerintem már kinőttem ezekből.

2011. nov. 2. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:
B.zibárban
2011. nov. 3. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!