Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet egy normális pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet egy normális pasit találni? 16/l

Figyelt kérdés

Legtöbbször ezt a fiúk szokták itt a lányokról megkérdezni, de most én, vagyis egy lány kérdezem ezt. Az a baj, hogy a fiúknak az osztályomból azok a lányok tetszenek, akik:

-kihívóan viselkednek, tehát rib@ncok

-egósok

-gebék...tehát nem nőises az alakjuk, hanem inkább olyan fiús. Én kicsit teltebb nőiesebb vagyok (nagy mell, nagy comb-segg-vádli, vékony derék, széles csípő, nem túl magas stb.)

Már néha dagadtnak érzem ezért magam. Olyan rossz érzés, hogy a fiúk csak az ilyen qrvákra vetik magukat, akiket igazából nem is a belsőjük miatt szeretnek, hanem inkább a külső miatt...NEM VAGYOK SZERÉNY, de nem is viselkedek kuurvásan. sminkelem magam, de nem túlzottan meg semmi ilyesmi. nagy nagy-ovi ruhákban járok, hanem a koromhoz illően. de a fiúk le sem szarnak, hanem a kis ribikre mozdulnak rá. tapasztalatok, vélemények, fiúk szemszöge stb? Köszönöm a válaszokat!

2011. szept. 23. 16:27
1 2 3 4
 1/32 LuckyestLooser ***** válasza:
egyet találtál
2011. szept. 23. 16:34
 2/32 anonim ***** válasza:
Nyugdíjas otthonban- de komolyan.
2011. szept. 23. 16:36
 3/32 A kérdező kommentje:
16 évesen jöjjek össze egy 70-90 évessel? nahne viccelj! ;-)
2011. szept. 23. 16:36
 4/32 LuckyestLooser ***** válasza:
...gyálon van normális srác :D
2011. szept. 23. 16:37
 5/32 LuckyestLooser ***** válasza:
és csak 17 ;D
2011. szept. 23. 16:38
 6/32 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy jöjj össze idős emberrel, csak a kérdésre válaszoltam.
2011. szept. 23. 16:38
 7/32 LuckyestLooser ***** válasza:
én azt hitem normális vagyok...
2011. szept. 23. 16:39
 8/32 A kérdező kommentje:
...... most erre mit kéne mondanom??????
2011. szept. 23. 16:43
 9/32 LuckyestLooser ***** válasza:
új kérdés ha nem vagyok idős lehetek normális? :O
2011. szept. 23. 16:44
 10/32 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehetsz...Idős korodra.
2011. szept. 23. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!