Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egy normális pasit találni? 16/l
Legtöbbször ezt a fiúk szokták itt a lányokról megkérdezni, de most én, vagyis egy lány kérdezem ezt. Az a baj, hogy a fiúknak az osztályomból azok a lányok tetszenek, akik:
-kihívóan viselkednek, tehát rib@ncok
-egósok
-gebék...tehát nem nőises az alakjuk, hanem inkább olyan fiús. Én kicsit teltebb nőiesebb vagyok (nagy mell, nagy comb-segg-vádli, vékony derék, széles csípő, nem túl magas stb.)
Már néha dagadtnak érzem ezért magam. Olyan rossz érzés, hogy a fiúk csak az ilyen qrvákra vetik magukat, akiket igazából nem is a belsőjük miatt szeretnek, hanem inkább a külső miatt...NEM VAGYOK SZERÉNY, de nem is viselkedek kuurvásan. sminkelem magam, de nem túlzottan meg semmi ilyesmi. nagy nagy-ovi ruhákban járok, hanem a koromhoz illően. de a fiúk le sem szarnak, hanem a kis ribikre mozdulnak rá. tapasztalatok, vélemények, fiúk szemszöge stb? Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!