Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egy normális pasit találni? 16/l
Legtöbbször ezt a fiúk szokták itt a lányokról megkérdezni, de most én, vagyis egy lány kérdezem ezt. Az a baj, hogy a fiúknak az osztályomból azok a lányok tetszenek, akik:
-kihívóan viselkednek, tehát rib@ncok
-egósok
-gebék...tehát nem nőises az alakjuk, hanem inkább olyan fiús. Én kicsit teltebb nőiesebb vagyok (nagy mell, nagy comb-segg-vádli, vékony derék, széles csípő, nem túl magas stb.)
Már néha dagadtnak érzem ezért magam. Olyan rossz érzés, hogy a fiúk csak az ilyen qrvákra vetik magukat, akiket igazából nem is a belsőjük miatt szeretnek, hanem inkább a külső miatt...NEM VAGYOK SZERÉNY, de nem is viselkedek kuurvásan. sminkelem magam, de nem túlzottan meg semmi ilyesmi. nagy nagy-ovi ruhákban járok, hanem a koromhoz illően. de a fiúk le sem szarnak, hanem a kis ribikre mozdulnak rá. tapasztalatok, vélemények, fiúk szemszöge stb? Köszönöm a válaszokat!
Sajnos ez a helyzet.
Én sem jövök be nekik, mondjuk nem hanyagolom el magam, és olyan vagyok amit leírtál fiús alkatom van, vékonyabb, de valamiért még sem jön össze a korosztályombeliekkel.
Talán azért mert nem vagyok olyan disco party cica, aki mindig szoliba megy stb.. Úgyhogy én is azt vettem észre amit te, hogy a normális lányokat le sem szarják helyette rámozdulnak azokra akik tényleg ribik, mert kb hetente váltogatják a partnereket.
A Te időd majd akkor jön elő, ha kikerültél suliból és munkahelyen fogsz dolgozni.Akkor majd szeretni fognak téged a pasik!:)
Küldj privátot aztán majd kiderül.
16/F
Ja, szamárnak jó ló helyett - kb így elfogadjátok azokat a lányokat, akiket még megkaphattok. Akiket nem kaptok meg, azok után meg sóvárogtok.
Úgyhogy innentől kezdve mindegy, hogy milyen fiúval akar lenni a kérdező... Szerinted csak úgy levegőbe" beszélek" mikor azt írom, hogy már a kevésbé jóképű srácoknak is tökéletes lány kell.:) Mindegy erre nem kell válaszolni, de erre is számtalan példám van, hogy már ez a tény.
A mai világ már csak a külsőségekre ad.
A csúnyaság relatív.
Csúnyáknak is meg van a párjuk.. Szerintem veled csak annyi a baj, hogy a mindennapjaidat ez tölti ki. és ezt meg is érzik.
hát én elmondom hogy vagyok vele.. nekem kb csak a külső fontos.. egy normális fej, és hogy "gebe" legyen:D de az nem feltétel, hogy ribanc legyen:D
16f
"a kevésbé jóképüeknek jóvagy teis" ÚÚÚRISTEN ekkora f.szságot... rohattul nemerröl van szó.. egyszerüen az a korosztály (14-18) ma olyan amit fent irtál.. ilyen kis divatmajmok rohangálnak a tömegcsajokkal és kész.. ne sajnáld hogy nemvagy ilyen, és ne is sovarogj ilyen srácok utan.. legyél egyedi, meg önmagad (tudom h közhely de igaz..) és értékesebb dolgot fogsz találni mint egy ilyen látszat valami.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!