Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz manapság egy normális fiút találni?!
16 éves leszek, de még nem volt barátom, a barátnőim pedig folyton ezzel piszkálnak...
igazából volt pár srác akinek tetszettem, de azok mind se*gfejek voltak (egyszercsak megmondja hogy: járunk! és kész, stb.) a normális fiúknak akik nem durvák, kedvesek és előzékenyek, nem mernek odajönni hozzám... :( mért van ez? pedig nem vagyok az a lenézek mindenkit típus...
Normális lányt is nehéz találni. Aki kedves, előzékeny és nem durva azt általában papucsnak nézik és meg a "barát"zónába. Mondanám, hogy ha van kedved beszélgetni akkor írj egy privit, de mivel 20 vagyok így gondolom már öregnek tartasz. :)
20/F
Gondolom a barátnőid csak zrika szintjén piszkálnak....akkor meg miért bánt ez?
Jól teszed, hogy nem akarsz mindenáron barátot, csak hogy legyen valakid, és ezzel "bizonyíts" a barátnőidnek.
Érdekes, hogy mi, szingli fiúk is "normális" lányokat keresünk:)
Ebből a szempontból irigylem is a haverom, neki összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!